Japonų juvelyras iš aukso pagamino L. Mesio kojos kopiją

Vienas Japonijos juvelyras iš gryno aukso pagamino futbolo žvaigždės Lionelio Messi kairės kojos kopiją. Dalyvaujant futbolininko broliui Rodrigo, japonas Ginza Tanaka trečiadienį savo meno kūrinį atidengė per spaudos konferenciją Tokijuje.

Vienas Japonijos juvelyras iš gryno aukso pagamino futbolo žvaigždės Lionelio Mesio (Lionel Messi) kairės kojos kopiją.<br>EPA-ELTA
Vienas Japonijos juvelyras iš gryno aukso pagamino futbolo žvaigždės Lionelio Mesio (Lionel Messi) kairės kojos kopiją.<br>EPA-ELTA
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2013, 3:59 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 10:03 AM

„Jis nepaprastas. Kojoje atpažįstama kiekviena kraujagyslė. Kerintis kūrinys“, - sakė Rodrigo Messi. Argentinos futbolo rinktinės ir „Barcelona“ žaidėjo kojos kopija sveria 25 kg, jos vertė yra maždaug 4 mln. eurų.

Dalis už aukso koją gauto pelno per L. Messi fondą atiteks vaikams, nukentėjusiems nuo pragaištingo žemės drebėjimo Japonijoje prieš dvejus metus.

Taip pat bus parduodami miniatiūriniai kojos modeliai (po 32 000 eurų) ir plokštelės su 25 metų futbolininko auksiniu pėdos atspaudu (72 500 eurų). Taip L. Messi pagerbtas už tai, kad jis sausį Ciuriche ketvirtą kartą iš eilės buvo karūnuotas geriausiu pasaulio futbolininku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.