W. Rooney karjera „Manchester United“ komandoje pakibo ant plauko

Wayne'ui Rooney gali tekti atsisveikinti su „Manchester United“ komanda. Tokios kalbos pasklido pasaulio žiniasklaidoje po Čempionų lygos rungtynių su Madrido „Real“ (1:2), kuomet „Raudonųjų velnių“ treneris seras Alexas Fergusonas W. Rooney neįtraukė į startinį vienuoliktuką.

W. Rooney Čempionų lygos rungtynėse su Madrido „Real“ pasirodė po keitimo. Tai sukėlė nerimą ne tik sirgaliams, bet ir futbolo specialistams.<br>AP
W. Rooney Čempionų lygos rungtynėse su Madrido „Real“ pasirodė po keitimo. Tai sukėlė nerimą ne tik sirgaliams, bet ir futbolo specialistams.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2013, 7:30 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:47 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Pranešama, kad šiame sezone W. Rooney niekaip nesugeba pasiekti treneriui įtinkančios sportinės formos ir turi problemų dėl svorio.

27 metų puolėjo, kuris „Manchester United“ klube rungtyniauja nuo 2004 metų, sutartis su klubu galios dar du su puse sezono.

Daugelis tikisi greito A. Fergusono sprendimo ir panašu, kad strategas galvoja ir apie idėją parduoti, pasak mirror.co.uk, 250 tūkstančių svarų per savaitę uždirbantį žaidėją, kurio vertė rinkoje gali būti daugiau nei 20 milijonų svarų.

Dailymail.co.uk šaltiniai tvirtina, kad A. Fergusono ir W. Rooney santykiai kurį laiką yra įtempti ir nepanašu, kad jie gerėja. Vyresni komandos žaidėjai, nenorėję skelbti vardų, tvirtina, kad tai galima pajusti treniruočių metu.

W. Rooney – aukštos klasės žaidėjas, uždirbantis gerus pinigus, todėl ne kiekvienas klubas galėtų leisti sau tokią prabangą. Pranešama, kad puolėju jau domisi turtingasis „Paris Saint-Germain“ klubas, buvusios „Everton“ žvaigždės neatsisakytų ir „Manchester City“ klubas.

„Tai sukėlė didelį nerimą. Tokios svarbios sezono rungtynės, o treneris jo neįtraukė į startinę sudėtį. Prieš porą metų, jeigu Wayne'as nebūdavo pasirenkamas puolėju, jis žaisdavo arba kairiajame saugų krašte, arba po puolėju. Jam nepradedi mačo – tikras spyris į dantis“, - apie A. Fergusono sprendimą Čempionų lygos mače į startinę sudėtį nepasirinkti W. Rooney kalbėjo Michaelis Owenas, kuris su puolėju kartu žaidė ir „Manchester United“ klube, ir Anglijos rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?