F. Beckenbaueris: „Būtų šaunų W. Rooney kitame sezone matyti „Bayern“ klube“

Žiniasklaidoje pasklidus kalboms apie galimą Wayne'o Rooney atsisveikinimą su „Manchester United“ klubu, Vokietijos futbolo legenda Franzas Beckenbaueris pareiškė, kad jam būtų malonu puolėją matyti Miuncheno „Bayern“ klube, rašo soccernet.com.

Nors po Čempionų lygos buvo aktyviai diskutuojama apie galimą W. Rooney išvykimą iš Mančesterio, britai nėra linkę tikėti, jog futbolininkas norės žaisti kitur.<br>AP
Nors po Čempionų lygos buvo aktyviai diskutuojama apie galimą W. Rooney išvykimą iš Mančesterio, britai nėra linkę tikėti, jog futbolininkas norės žaisti kitur.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2013, 2:21 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 5:30 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Bayern“ garbės prezidentas neslėpė, kad W. Rooney „Allianz Arena“ tvirtovėje norėtų matyti jau nuo kito sezono.

„Būčiau labai laimingas, jeigu W. Rooney nuspręstu žaisti Miunchene. Tačiau ar tie gandai apie išvykimą yra tiesa, aš nežinau“, - teigė F. Beckenbaueris.

27 metų puolėjas su „Bayern“, Madrido „Real“ ir „Paris Saint-Germain“ klubais buvo siejamas p oto, kai Čempionų lygos rungtynėse su „Real“ treneris Alexas Fergusonas jo nepasirinko į startinę sudėtį.

Tuomet buvo prabilta apie įtemptus santykius tarp futbolininko ir stratego. Tačiau A. Fergusonas vėliau pareiškė, kad tikisi, jog W. Rooney sutiks atnaujinti kontraktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.