Čempionų lygoje – „Barcelona“ ir „Milan“ klubų kautynių tęsinys

Ar „Milan“ futbolininkai pateiks sensaciją ir už UEFA Čempionų lygos varžybų borto paliks „Barcelona“ klubą? Antradienį šios komandos Katalonijoje žais atsakomąsias aštuntfinalio rungtynes. Pirmąjį „Milan“ ir „Barcelona“ mačą netikėtai 2:0 laimėjo Italijos komanda.

Katalonijos ekipai dabar ypač sunkiai sekasi pralaužti aukšto lygio varžovų gynybą, kai šie ginasi itin gausiomis pajėgomis, o savo žaidimą grindžia kontratakomis.<br>AP
Katalonijos ekipai dabar ypač sunkiai sekasi pralaužti aukšto lygio varžovų gynybą, kai šie ginasi itin gausiomis pajėgomis, o savo žaidimą grindžia kontratakomis.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2013, 1:34 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 4:06 AM

Katalonijos ekipa, kuri prieš sezoną buvo laikoma viena iš pagrindinių favoričių triumfuoti Čempionų lygoje, išgyvena krizę.

Po nesėkmės rungtynėse su „Milan“ Barselonos komanda dukart nusileido amžinam priešui Madrido „Real“ – ir Ispanijos taurės, ir šalies čempionato dvikovose. Katalonijos klubas beveik užsitikrino Ispanijos pirmenybių nugalėtojo titulą, bet pralaimėjimas Čempionų lygos aštuntfinalyje būtų didžiulė tragedija. „Barcelona“ praėjusį sezoną iškrito prestižiškiausio Europos turnyro pusfinalyje.

Katalonijos ekipai dabar ypač sunkiai sekasi pralaužti aukšto lygio varžovų gynybą, kai šie ginasi itin gausiomis pajėgomis, o savo žaidimą grindžia kontratakomis. Beveik neabejojama, jog kaip tik tokią taktiką „Camp Nou“ stadione pasirinks „Milan“.

Pirmojoje milžinų akistatoje Milane „Barcelona“ nesusikūrė nė vienos realios progos įvarčiui. Iš žaidimo buvo visiškai „išjungtas“ geriausias pasaulio futbolininkas Lionelis Messi.

Tiesa, pastaruoju metu jo sportinė forma ir nuotaika kiek pagerėjo. Argentinietis pasižymėjo per laimėtą Ispanijos čempionato dvikovą su La Korunjos „Deportivo“ ir pagerino pasaulio rekordą – šiose pirmenybėse pelnė bent vieną įvartį per 17 rungtynių iš eilės. Šių rungtynių pradžia - 21.45 val.

Čempionų lygoje šią savaitę Gelzenkircheno „Schalke“ namie priims Stambulo „Galatasaray“ futbolininkus. Pirmajame šių komandų mače buvo užfiksuotos lygiosios, 1:1.

Miuncheno „Bayern“ trečiadienį savo aikštėje kovos su Londono „Arsenal“.

„Kanonierių“ laukia itin sudėtinga užduotis, nes pirmąją dvikovą jie pralaimėjo 1:3. Didelė intriga – „Malaga“ ir „Porto“ akistatoje. Ekipos grumsis Ispanijoje, o pirmosiose rungtynėse pergalę 1:0 šventė Portugalijos klubas.

Visas rungtynes transliuos „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

Transliacijų tvarkaraštis: kovo 12 d. 21.40 val. „Barcelona“ – „Milan“ (VSB; tiesiogiai), 21.35 val. „Schalke“ – „Galatasaray“ (TV6 kanalas; tiesiogiai), 23.40 val. „Schalke“ – „Galatasaray“ (VSB; vaizdo įrašas), kovo 13 d. 21.40 val. „Bayern“ – „Arsenal“ (VSB; tiesiogiai), 21.35 val. „Malaga“ – „Porto“ (TV6; tiesiogiai), 23.40 val. „Malaga“ – „Porto“ (VSB; vaizdo įrašas).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.