„Kruojos“ treneris S. Roquesas: „Kai kuriems žaidėjams derėtų apsivilkti „Ekrano“ marškinėlius“

Beviltiškas žaidimas ir pralaimėjimas A lygos III turo rungtynėse 2:6 Panevėžio „Ekranui“ rimtai įsiutino Pakruojo „Kruojos“ trenerį iš Prancūzijos Sebastieną Roquesą. Kito komandos stratego Aido Dambrausko nuomone, pralaimėjimo priežastys slypi neteisingai parinktoje taktikoje. 

Prancūzo Sebastieno Roqueso (kairėje) įsitikinimu tai nebuvo panašu į rungtynes, o kai kuriems žaidėjams neva derėtų apsivilkti „Ekrano” marškinėlius.<br>fkkruoja.lt
Prancūzo Sebastieno Roqueso (kairėje) įsitikinimu tai nebuvo panašu į rungtynes, o kai kuriems žaidėjams neva derėtų apsivilkti „Ekrano” marškinėlius.<br>fkkruoja.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2013, 10:18 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:13 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Prancūzo įsitikinimu tai nebuvo panašu į rungtynes, o kai kuriems žaidėjams neva derėtų apsivilkti „Ekrano“ marškinėlius, informuoja portalas penalty.lt. 

„Šiandien buvo rungtynės? Jūs taip manote? O aš manau, kad kai kuriems mūsų žaidėjams būtų geriau apsivilkti „Ekrano“ marškinėlius.

Manau, suprantate, ką noriu pasakyti. Prisiminkime praėjusias rungtynes su „Ekranu“. Šiandien buvo tas pats. Esu labai piktas. Nesu berniukas. Aš ne lietuvis, bet puikiai suprantu, kas čia įvyko. Iš manęs tiek. Labai ačiū“, – siuto S. Roquesas.

Aidas Dambrauskas dėl tokio pralaimėjimo priekaištų „Kruojos“ žaidėjams neturėjo, jo manymu, tiesiog pasirinkta ne ta taktika, ekipai reikėjo daugiau dėmesio skirti gynybai.

„Sunku kažką komentuoti, yra kaip yra. Paprasčiausiai pasirinkome ne tokį rungtynių planą. Prieš Panevėžio „Ekraną“ atvirai žaisti negalime, o būtent taip pabandėme rungtyniauti ir likome nuskriausti“, - portalui lrytas.lt teigė A. Dambrauskas.

„Nepagautas - ne vagis, nenorėčiau detaliau komentuoti S. Roqueso minčių. Mano manymu, pralaimėjimo priežastis - blogai pasirinkta taktika, aš žaidėjams priekaištų neturiu. Dar pačių rungtynių neanalizavome, tačiau problemos slypi kitur, nei mano S. Roquesas“, - teigė A. Dambrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.