Lietuvos rinktinė Slovakiją nuginkluoti tikisi po standartinių situacijų (video)

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė baigė trijų dienų treniruočių stovyklą Austrijoje ir išvyko į Žiliną, kur penktadienį vyks 2014 m. Pasaulio čempionato atrankos rungtynės su Slovakijos futbolininkais.

Paskutinę dieną Švechate rinktinės treneriai pratybose akcentavo gynybą ir puolimą standartinėse situacijose.<br>LFF.lt
Paskutinę dieną Švechate rinktinės treneriai pratybose akcentavo gynybą ir puolimą standartinėse situacijose.<br>LFF.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 12:24 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:06 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Paskutinę dieną Švechate rinktinės treneriai pratybose akcentavo gynybą ir puolimą standartinėse situacijose. Būtent po baudos smūgio lietuviai įmušė įvartį Vilniuje, lygiosiomis 1:1 pasibaigusiose komandų rungtynėse.

„Manau, kad ir būsimoje dvikovoje galime įmušti po standartinės situacijos. Be to, tokiuose epizoduose labai pavojingi ir slovakai. Treneris tai stengėsi mums parodyti. Taip pat bandėme ir savus derinius“, - interviu Futbolo.TV aiškino gynėjas Tadas Kijanskas.

„Aiškinomės, kaip reikia gintis ir atakuoti, kokios zonos pavojingiausios, kurias reikia perdengti labiau, kurias galime išnaudoti patys“, - kalbėjo saugas Edgaras Česnauskis.

Trečiadienį vakare vykusiame komandos susirinkime vyriausiasis treneris Csaba Laszlo pristatė žaidėjams varžovų analizę, rodė atrankos rungtynių tarp Slovakijos ir Graikijos epizodus.

„Matėme, kad varžovai gerai žaidžia galva, turi fiziškai galingų žaidėjų iš „Liverpool“, „Zenit“ klubų. Todėl į standartines padėtis reikia atkreipti dėmesį“, - teigė saugas Arvydas Novikovas.

Ketvirtadienį po pietų rinktinė atvyko į Žilinos miestą. Vakare komandos laukia paskutinė treniruotė ir susipažinimas su rungtynių stadionu.

Dvikova tarp Slovakijos ir Lietuvos bus žaidžiama penktadienį, nuo 21 val. 10 min. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.