Miuncheno „Bayern“ puolėjas A. Robbenas ruošiasi persikelti į Stambulą

Miuncheno „Bayern“ futbolininkas Arjenas Robbenas netrukus gali atsidurti Turkijoje. 29 metų olandą intensyviai vilioja Stambulo „Galatasaray“ klubas.

Pastaraisiais metais jis ne kartą buvo susikirtęs su Miuncheno klubo vadovais ir gerbėjais.<br>AP
Pastaraisiais metais jis ne kartą buvo susikirtęs su Miuncheno klubo vadovais ir gerbėjais.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-24 10:19, atnaujinta 2018-03-09 10:27

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Nors A.Robbeno sutartis su „Bayern“ galioja iki 2015-ųjų birželio, turkai yra pasiruošę Bavarijos klubui sumokėti 15 mln. eurų išpirką.

Olandijos rinktinės puolėjas dar 2009-aisiais persikėlė į Vokietiją iš Madrido „Real“ klubo, bet pastaraisiais metais jis ne kartą buvo susikirtęs su Miuncheno klubo vadovais ir gerbėjais.

Vokiečių meilė A. Robbenui išblėso po to, kai 2012-ųjų Čempionų lygos finale Miunchene su Londono „Chelsea“ jis jau per pridėtą mačo laiką neįmušė 11 m baudinio, rezultatui esant 1:1, o po to šeimininkai jau nusileido Anglijos klubui po 11 m baudinių serijos.

Netrukus po šių finalo rungtynių 2012-ųjų vasarą Miuncheno ekipos gerbėjai per draugišką Olandijos rinktinės ir „Bayern“ mačą „Allianz Arena“ stadione net nušvilpė A. Robbeną, todėl tokiu gerbėjų požiūriu nusivylęs olandas prisipažino draugams, jog norėtų palikti nesvetingus vokiečius.

Šią žiemą į Stambulo „Galatasaray“ lyg tyčia jau persikėlė kitas Olandijos rinktinės futbolininkas Wesley Sneijderis, kuris yra artimas A. Robbeno bičiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.