R. Skaisgirys išrinktas naujos klubų asociacijos prezidentu

Trečiadienį Vilniuje surengtos jubiliejinio, jau 90-ojo, Lietuvos futbolo čempionato sezono starto iškilmės.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 28, 2013, 1:30 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:14 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

A lygos klubai pasirašė naujai įkurtos Lietuvos futbolo klubų asociacijos (LFKA) steigimo dokumentus. Naujos organizacijos, kuri kartu su Lietuvos futbolo federacija (LFF) rengs šalies pirmenybes, prezidentu išrinktas Rolandas Skaisgirys.

„Esu pasikabinęs Miuncheno „Bayern“ ženklelį ir tikiuosi, kad kada nors mes dirbsime kaip jie“, - kalbėjo ilgametis Miuncheno komandos ir Vokietijos rinktinės gerbėjas R. Skaisgirys.

Lyga šį sezoną jau po Šv. Velykų sirgalius pradžiugins ir nauja interaktyvia interneto svetaine www.alyga.lt, kurioje bus galima susipažinti su karščiausiomis Lietuvos futbolo naujienomis, stebėti tiesiogines lygos rungtynių transliacijas, surasti operatyvią ir išsamią statistiką, mėgautis užfiksuotomis varžybų foto ir video akimirkomis.

Iki šiol čempionate įvyko trys turai. Ikisezonines prognozes, kad dėl aukso kovos penkerių pastarųjų pirmenybių laimėtojas Panevėžio „Ekranas“ ir dvejus metus iš eilės šiai komandai ant kulnų lipęs Vilniaus „Žalgiris“, pakoregavo Klaipėdos „Atlanto“ rezultatai. Uostamiesčio komanda, prie kurios vairo stojo Rusijoje garsi futbolo asmenybė Konstantinas Sarsanija, išvykoje laimėjo ir prieš praėjusio čempionato bronzos laimėtoją Marijampolės „Sūduvą“, ir prieš „Žalgirį“.

Be nuostolių kol kas lieka tik po dvejas rungtynes sužaidę „Ekranas“ ir „Atlantas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.