S. Gerrardas: „Juodkalnija nusipelnė lygiųjų“

Stevenas Gerrardas tiki, kad Anglijos rinktinė Podgoricoje nusipelnė prarasti du taškus atrankos į pasaulio futbolo čempionatą turnyre. Antradienį anglai sužaidė 1:1 su Juodkalnijos komanda. Dabar Roy'aus Hodgsono auklėtinius nuo turnyro lentelės lyderių juodkalniečių ir automatinio patekimo į Brazilijoje vyksiantį čempionatą skiria du taškai, rašo soccernet.com.

S. Gerrardas pareiškė, kad Juodkalnija nusipelnė išlyginti rezultatą.<br>AP
S. Gerrardas pareiškė, kad Juodkalnija nusipelnė išlyginti rezultatą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2013, 1:31 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:14 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Anglijos rinktinė išvykoje po šeštąją minutę įmušto Wayne'o Rooney įvarčio pirmavo iki 76 minutės, kuomet Joe Hartą nuginklavo Dejanas Damjanovičius.

„Po pertraukos nustojome žaisti 20-30 minučių. Išvykoje to daryti tiesiog negali. Nustojome atlikinėti perdavimus, o tada praradome kontrolę. Manau, kad varžovai nusipelnė išlygini rezultatą“, - kalbėjo S. Gerrardas.

„Pirmajame kėlinyje pademonstravome savo patyrimą – kontroliavome visą žaidimą. Tačiau kai laimi 1:0, esi pažeidžiamas, todėl turi kovoti toliau ir siekti antrojo įvarčio, tačiau mes to nedarėme. Varžovai perėmė kontrolę ir nusipelnė lygiųjų“, - teigė 32 metų „Liverpool“ žaidėjas.

Po mačo Anglijos rinktinės treneris R. Hodgsonas nesėjo panikos ir teigė, kad jaučiasi užtikrintas dėl kelialapio į Braziliją.

„Tikime, kad grupėje būsime pirmi. Dabar turime laimėti visus mačus ir patobulinti žaidimą antrajame kėlinyje. Turime žaisti taip, kaip pirmajame. Iš Ukrainos reikia parsivežti tris taškus. To paties sieksime ir namuose“, - teigė R. Hodgsonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.