Velykų proga - Anglijos „Premier“ lygos batalijos

„Viasat Sport Baltic“ kanalas per šv. Velykas žiūrovams pasiūlys solidžią angliško futbolo porciją. Šį savaitgalį ir pirmadienį tiesiogiai bus transliuojamos ketverios „Premier“ lygos rungtynės.

„Everton“ komanda susitiks su „Stoke“ futbolininkais.<br>AP
„Everton“ komanda susitiks su „Stoke“ futbolininkais.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2013, 2:38 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:34 AM

Kovo 30 d. 14 val. 40 min. – „Sunderland“ ir „Manchester United“ mačas. Mančesterio klubas jau beveik užsitikrino čempiono titulą. „Raudonieji velniai“ antrąją vietą užimančią „Manchester City“ ekipą lenkia net 15 taškų. Alexo Fergusono auklėtiniai pastaruoju metu „Premier“ lygoje iškovojo 7 pergales iš eilės. Paskutinį kartą nesėkmę šalies čempionate jie patyrė 2012 metų lapkričio 17 dieną.

Tuo tarpu „Sunderland“ futbolininkai išgyvena krizę. Jie nukrito į 15 vietą ir atsidūrė prie pavojingos ribos, jie gali iškristi iš elitinės lygos. Šis klubas nesugeba laimėti mačo jau per 7 turus iš eilės.

30 d. 19 val. 25 min. – tiesioginė Liverpulio „Everton“ ir „Stoke“ dvikovos transliacija. 6 vietą užimantis „Everton“ praėjusiame ture 2:0 nukovė pernykštį čempioną „Manchester City“. „Stoke“ nepajėgia išsiropšti iš gilios duobės – ši ekipa iš 11 pastarųjų rungtynių laimėjo tik vienas. Kovo 31 d. 15.25 val. – Birmingamo „Aston Villa“ ir „Liverpool“ akistata. „Aston Villa“ žengia tik 17-a, bet dabar šventė dvi pergales iš eilės. „Liverpool“ yra septintas ir dar neprarado vilties užimti 4 vietą, kuri garantuoja teisę žaisti UEFA Čempionų lygoje.

Balandžio 1 d. 21 val. 55 min. – dviejų Londono komandų mūšis: „Fulham“ – „Queens Park Rangers“. „Fulham“ futbolininkai dabar 10 pozicijoje, o jų varžovai – paskutiniai. „Fulham“ praėjusiame mače svečiuose sensacingai 1:0 nugalėjo „Tottenham Hotspur“. Iš turnyro lentelės dugno trokštantys pakilti „reindžeriai“ iš paskutinių trejų rungtynių dvejas laimėjo.

Anglijos „Premier“ lygos rungtynės: „Sunderland“ ir „Manchester United“ – jau kovo 30 d. 14 val. 40 min. – tik per „Viasat Sport Baltic“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.