Pažadais pasisotinę „Kruojos“ legionieriai į Lietuvą žvelgti nebenori

Prašymas iš draugų sumokėti už autobuso bilietą, už paskutinius centus perkamas maistas ir visiška nežinia – taip gyveno Pakruojo „Kruojos“ legionieriai iš Prancūzijos ir Italijos, kurie į Lietuvą atvyko sugundyti pažadų, gyventi patogiai ir sočiai, rašo „Šiaulių kraštas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2013, 6:21 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:05 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Penktadienį paskutinius pinigus batonui ir riešutų kremui išleidę prancūzai legionieriai, „Kruoją“ palikę ketvirtadienį, krovėsi lagaminus.

„Dreifuojam“, - taip situaciją komentavo futbolininkai, visą praėjusią savaitę net negalėję maitintis kavinėje, kuri anksčiau jiems teikdavo maistą.

Legionieriai atskleidė, kad už simbolinį eurą sausį „Kruoją“ įsigijęs Adriano Coppa jiems žadėjo Pakruojyje suteikti atskirus butus, didelius atlyginimus. Tačiau nei tokių namų, nei pinigų jie nesulaukė.

„Visai nebeturiu pinigų. Už kelionę autobusu į Vilnių sumokės mano draugai“, - teigė Stephane'as Coquinas, kuris su kolegomis į Lietuvą grįžti nebeketina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.