Čempionų lyga: C. Ronaldo sieks dar vieno įvarčio, Vokietijoje laukiama intrigos (2 video)

Kitas mačas vyks Turkijoje, kur Stambulo „Galatasaray“ komanda mėgins sukurti stebuklą kovoje su Madrido „Real“.

C. Ronaldo tikisi Turkijoje padidinti savo įvarčių kraitį.<br>AP
C. Ronaldo tikisi Turkijoje padidinti savo įvarčių kraitį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-09 22:33, atnaujinta 2018-03-08 13:48

Kitas mačas vyks Turkijoje, kur Stambulo „Galatasaray“ komanda mėgins sukurti stebuklą kovoje su Madrido „Real“.

Stebuklo nesitiki

„Futbolo istorija yra kupina stebuklų. Kodėl jie negali svajoti?“ - po pirmojo ketvirtfinalio mačo, kurį „Real“ laimėjo 3:0, pareiškė Jose Mourinho, kuris tikino, kad neketina mažinti apsukų ir atsakomosiose rungtynėse.

Tačiau mažai sirgalių tiki, kad „Galatasaray“ komanda sukurs stebuklą, nors ir turi tris puikiai atakuojančius futbolininkus – Wesley Sneijderį, Didier Drogba ir Buraką Yilmazą. „Galatasaray“ šiame Čempionų lygos sezone tik vieną kartą iškovojo pergalę „Turk Telekom“ arenoje, o „Real“ šiuo metu yra ant bangos - karališkasis klubas nepralaimi jau 12 mačų iš eilės.

„Futbole įmanoma viskas, tačiau kai žaidi prieš „Real“, tokie dalykai nėra lengvai pasiekiami. Žinoma, išmėginsime viską. Esu tikras, kad žaidėjai nusiteikę entuziastingai ir turi ambicijų. Esame pasirengę bet kokiam rezultatui. Žaisime patrauklų futbolą savo sirgaliams. Rezultatas nėra svarbus“, - kalbėjo „Galatasaray“ treneris Fatihas Terimas.

Rezultatyviausias Čempionų lygos žaidėjas Cristiano Ronaldo, kurio sąskaitoje 9 įvarčiai per 9 mačus, mano, kad reikia tinkamai nusiteikti.

„Jeigu turėsime ambicijų įmušti, viskas bus gerai“, - teigė C. Ronaldo, neslepiantis noro padidinti savo kraičio.

Reikalauja kantrybės

Jurgeno Klopo vadovaujami „Borussia“ futbolininkai yra vieninteliai šiame sezone patyrė pralaimėjimo skonio, tačiau vokiečiai atsipalaidavę žaisti neketina. Pirmasis mačas baigėsi 0:0, o „Malaga“ treneris Manuelis Pellegrini mėgina antrą kartą į pusfinalį prasimušti su debiutuojančia komanda.

„Čia yra visko, ko reikia geroms rungtynėms. Turime kertinėse situacijose išlikti ramūs“, - kalbėjo J. Kloppas.

„Malaga“ komandai šiame mače teks verstis be dviejų svarbiausių gynybos grandžių žaidėjų – centro gynėjo Weligtono ir atraminio saugo Manuelio Iturra, kurie mačą praleis dėl geltonų kortelių. Savaitgalį M. Pellegrini vyko į Čilę, į tėvo laidotuves ir nedalyvavo savo ekipos rungtynėse, tačiau gynėjas Martinas Demichelis teigė, kad jis Čempionų lygos mačui vadovaus.

„Žinau, kokia ten būna atmosfera, tačiau tai neturi mūsų blaškyti. Pirmojo susitikimo rezultatas mums nebuvo blogas. Tie, kurie mano, kad „Borussia“ jau peržengė ketvirtfinalį – klysta“, - teigė M. Demichelis.

Rungtynės prasidės 21 val. 45 min. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.