„Malaga“ treneris M. Pellegrini: „Teisėjai nenorėjo mūsų matyti pusfinalyje“

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje kritusio „Malaga“ klubo treneris Manuelis Pellegrini svaidėsi žaibais ir siuntė juos mačo arbitrams. Čiliečio treniruojamas klubas du kartus pirmavo prieš Dortmundo „Borussia“ ekipą atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse, tačiau fantastišką pergalę Vokietijos komandai lėmė įvartis per pridėtą laiką. „Borussia“ nugalėjo 3:2 ir žengė į pusfinalį. Pirmasis mačas Malagoje baigėsi be įvarčių.

M. Pellegrini pažėrė kritikos teisėjams.<br>AP nuotr. iš archyvo
M. Pellegrini pažėrė kritikos teisėjams.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-10 16:32, atnaujinta 2018-03-08 12:42

Malagos komanda du kartus pirmavo po Joaquino ir Eliseu įvarčių, tačiau Dortmundo futbolininkai du kartus sugebėjo išlyginti skirtumą po taiklių R. Lewandowskio ir M. Reuso smūgių, o pergalę pačioje rungtynių pabaigoje atnešė F. Santanos įvartis.

M. Pellegrini po mačo prabilo apie sąmokslą prieš jo klubą ir tiesiai šviesiai pažėrė kritikos rungtynių arbitrui Craigui Thomsonui.

„Jie (teisėjai. - Red.) nenorėjo mūsų matyti pusfinalyje. Kai mes pirmavome 2:1, teisėjų klaidų buvo per daug. Trečiasis įvartis buvo didžiulis smūgis mums. Beje, pelnant trečiąjį įvartį nebuvo užfiksuota nuošalė. Per paskutines 10 minučių mes buvome suvaržyti (teisėjų. - Red). Esant tokioms sąlygoms viskas tampa labai sudėtinga“, - pyko A. Pellegrini.

Jis neslėpė, kad kartėlis ir pyktis dar ilgai persekios komandą, tačiau išreiškė viltį, kad žaidėjai atsities ir sėkmingai baigs sezoną Ispanijos futbolo čempionate.

„Tikiu, kad pyktis nepersekios komandos diena iš dienos. Mes sužaidėme puikias rungtynes, o dabar svarbiausia kuo geriau finišuoti Ispanijos pirmenybėse“, - kalbėjo A. Pellegrini.

Nepasitenkinimą socialiniame tinkle „Twitter" liejo ir „Malaga" klubo savininkas šeichas Abdullah al-Thanis, kuris nesėkmę susiejo su rasizmu.

„Gaila, kad iškritome dėl neteisybės ir rasizmo. Tikiuosi, kad UEFA atliks išsamų tyrimą - rašė Kataro karališkosios šeimos narys A. al-Thanis.

Tuo tarpu Dortmundo komandos treneris Jurgenas Kloppas po mačo teigė, kad tokių dramatiškų rungtynių nėra matęs per savo karjerą. Ir pripažino, kad jo žaidėjai nedemonstravo gero žaidimo.

„Toks jau futbolas - vienai komandai tenka nusivilti, kita komanda džiūgauja. Tai neįtikėtina. Mano nuomone, mes sužaidėme blogiausias rungtynes Čempionų lygoje. Pirmajame kėlinyje šiek tiek nervinomės, nedemonstravome geriausio futbolo.

Antrajame kėlinyje žaidėme kiek geriau. Buvo sunku, tačiau mums pavyko pelnyti įvartį. Tai, kas vyko stadione, buvo neįtikėtina. Tai tiesiog beprotybė", - džiaugėsi J. Kloppas.

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.