Po pralaimėjimo Stambule J. Mourinho pliekė savo žaidėjus ir gyrė varžovus

Jose Mourinho antrą sezoną iš eilės su Madrido „Real“ pasiekė Čempionų lygos pusfinalį. Portugalo treniruojamas Ispanijos superklubas atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse Stambule 2:3 pralaimėjo vietos „Galatasaray“ ekipai, tačiau žengė tolyn, nes pirmajame mače prieš savaitę Madride šventė pergalę (3:0).

J. Mourinho gyrė atmosferą „Turk Telekom“ stadione.<br>AP
J. Mourinho gyrė atmosferą „Turk Telekom“ stadione.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2013, 12:54 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:10 PM

„Turk Telekom“ stadione šeimininkai pirmieji praleido įvartį, kai 7 minutę taikliai smūgiavo C. Ronaldo. Tačiau „Galatasaray“ antrajame kėlinyje atsakė trimis smūgiais - įvarčius pelnė E. Eboue (57 min.), W. Sneijderis (71 min.) ir D. Drogba (72 min.).

Kibirkštis užgesino per pridėtą laiką dar vieną įvartį pelnęs C. Ronaldo.

J. Mourinho po mačo savo žaidėjams turėjo priekaištų, o varžovams žėrė liaupses. Portugalas taip pat gyrė atmosferą Stambulo „Turk Telekom“ stadione.

„Šiame stadione mielai žaisčiau kiekvienas rungtynes. Kiekvienas futbolininkas ar treneris norėtų rungtyniauti tokioje atmosferoje - futbolui tai tobula atmosfera.

Nesu labai patenkintas savo žaidėjais, tačiau džiaugiuosi dėl „Galatasaray“ žaidėjų ir aistruolių - jeigu iškrenti iš turnyro, reikia elgtis taip, kaip jie“, - kalbėjo J. Mourinho.

Madrido komandos treneris pripažino, kad kurį laiką rungtynėse jo komanda buvo praradusi kontrolę, kai atsilikinėjo 1:3.

„Buvome trumpam praradę kontrolę. Bet kai rezultatas tapo 1:3, R. Albiolį pastačiau į vidurio saugo poziciją - sumažinome varžovams erdvę ir per paskutiniąsias 10 minučių buvome gerokai ramesni“, - dėstė J. Mourinho.

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.