LFF taurės pusfinalyje „Atlantas“ su „Žalgiriu“ įvarčių nepelnė

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro pusfinalio pirmosiose rungtynėse tarp Klaipėdos „Atlanto“ ir Vilniaus „Žalgirio“ nei viena ekipa nepasižymėjo, po mačo švieslentėje degė du nuliai. 

Rungtynių „Atlantas“ (geltoni marškinėliai) ir „Žalgiris“ akimirka<br>J. Petrulis
Rungtynių „Atlantas“ (geltoni marškinėliai) ir „Žalgiris“ akimirka<br>J. Petrulis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-17 22:34, atnaujinta 2018-03-08 03:04

Intensyviai prasidėjusiame pirmajame susitikime komandos drąsiai metė savo pajėgas į puolimą. 

4-ąją minutę progą pasižymėti turėjo žalgiriečių puolėjas Vedranas Gercas, po dešimties minučių savo šanso neišnaudojo jau „Atlanto" poulėjas Evaldas Razulis. 

Abu kartus savo komandas nuo įvarčių išgelbėjo vartininkai. Svečiams atsitraukus į gynybą, šeimininkai stengėsi tuo pasinaudoti.

Uostamiesčio vienuolikės futbolininkai perėmė kamuolio kontrolę ir iniciatyvą, tačiau dažnos jų atakos bei smūgiai apčiuopiamo rezultato neatnešė. 

Užtikrintai visus pavojingesnius varžovų išpuolius neutralizavę vilniečiai į pertrauką išėjo esant lygiam rezultatui.

Antrasis kėlinys žaliai baltiems prasidėjo labai nesėkmingai. Jau pirmosiomis minutėmis traumą patyrė dėl kamuolio kovojęs Vaidotas Šilėnas, nebegalėjęs tęsti susitikimo.  Toks pat likimas ištiko ir Pavelą Komolovą.

Susižeidęs saugas aikštę buvo priverstas palikti sužaidus valandą. 69 minutę vilniečiai privalėjo gelbėtis nuo įvarčio. Po varžovo smūgio kamuolys atsitrenkė į virpstą, kliudė vartininką Armantą Vitkauską bei vos neatsidūrė už vartų linijos. Mačo pabaigoje užvirė tikras mūšis. 90 minutę pergalę galėjo išplėšti klaipėdiečiai, tačiau iš baudos aikštelės smūgiuotas kamuolys praskriejo virš vartų. Netrukus tuo pačiu atsakė ir žalgiriečiai. 

Paskutiniai pavojingi Jakubo Wilko ir Andriaus Bartkaus bandymai per teisėjo pridėtą laiką taip pat buvo nesėkmingi, tad prieš balandžio 30 dieną sostinėje vyksiančią atsakomąją dvikovą pranašumo neįgijo nė viena ekipa.  

Kitoje poroje Panevėžio „Ekranas“ LFF taurės pirmosiose pusfinalio rungtynėse namų aikštėje susitiko su „Šiauliais“ ir pralaimėjo 1:2 (1:2).

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.