Kanibalu pramintą L. Suarezą pliekia ir „Liverpool“ vadovai

„Kanibalas“. Tokia pravarde linksniuojamas „Liverpool“ puolėjas Luisas Suarezas. Anglijos futbolo čempionato rungtynėse su Londono „Chelsea“ 26-erių urugvajietis išgelbėjo savo komandą nuo pralaimėjimo, paskutinę minutę įmušęs išlyginamąjį įvartį (2:2), tačiau po mačo futbolininkas dėmesio centre atsidūrė ne dėl taiklaus smūgio.

Dantimis emocijas liejęs L. Suarezas jau apgailestauja dėl tokio įvykio.<br>AP
Dantimis emocijas liejęs L. Suarezas jau apgailestauja dėl tokio įvykio.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2013, 5:22 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:44 PM

L. Suarezas, 66 minutę baudos aikštelėje kovodamas dėl kamuolio su „Chelsea“ gynėju Bronislavu Ivanovičiumi, pastarajam suleido dantis į kairiąją ranką. B. Ivanovičius iš karto šaukėsi teisėjo Kevino Friendo pagalbos, šis incidento nematė.

Bet viską užfiksavo kameros. Neabejojama, kad šis incidentas bus tiriamas ir gali būti, kad L. Suarezas jau sužaidė paskutines šio sezono rungtynes Anglijos pirmenybėse.

Dantimis emocijas liejęs L. Suarezas jau apgailestauja dėl tokio įvykio.

„Labai apgailestauju dėl to, kas įvyko. Atsiprašau B. Ivanovičiaus ir futbolo pasaulio už mano nepateisinamą elgesį. Labai apgailestauju“, - savo „Twitter“ paskyroje parašė L. Suarezas.

Netrukus savo pranešimą išplatino ir „Liverpool“ klubas, kurio vadovai neslepia kritikos ir pasipiktinimo savo žvaigždės elgesiu.

„Taip, kaip jis pasielgė, netinkama nė vienam žaidėjui, vilkinčiam „Liverpool“ komandos marškinėlius. Mes imsimės priemonių ir lauksime futbolo asociacijos sprendimo. Peržiūrėjome vaizdo įrašą, kalbėjome su Luisu - jo elgesys yra visiškai nepriimtinas. Žaidėjas apie tai informuotas“, - rašome pranešime.

Vėliau pranešta, kad klubas nubaudė savo puolėją, tačiau jo parduoti neketina. Kokia bauda skirta žaidėjui, neatskleidžiama.

Tai ne pirmas kartas, kai L. Suarezas aikštėje kovoja dantimis - 2010 metais, dar atstovaudamas Amsterdamo „Ajax“, jis buvo diskvalifikuotas septynioms rungtynėms už tai, kad Nyderlandų futbolo rungtynėse su Eindhoveno PSV užsipuolė Otmaną Bakkalą, kuriam įkando į petį, ir buvo pramintas „Ajax Kanibalas“.

2011 metų sezoną L. Suarezas buvo diskvalifikuotas 8 rungtynėms, kai pasiuntė link „Manchester United“ gynėjo Patrice'o Evra rasistinių įžeidimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.