Varžovui įkandęs L. Suarezas sulaukė „Liverpool“ bausmės

„Liverpool“ klubas nubaudė sekmadienį per rungtynes varžovui įkandusį puolėją Luisą Suarezą ir pareikalavo, kad futbolininkas išspręstų disciplinos problemas, skelbia naujienų agentūra AP.

L. Suarezas įkando į ranką Londono „Chelsea“ gynėjui B. Ivanovičiui.<br>AP
L. Suarezas įkando į ranką Londono „Chelsea“ gynėjui B. Ivanovičiui.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-22 22:15, atnaujinta 2018-03-07 21:32

Iš Urugvajaus kilęs puolėjas Anglijos čempionato rungtynėse įkando į ranką Londono „Chelsea“ gynėjui Bratislavui Ivanovičiui.

„Dėl nederamo mano elgesio klubas mane nubaudė“, - L. Suarezas paskelbė savo profilyje socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“.

Kokia suma įvertintas futbolininko elgesys nėra skelbiama. AP praneša, kad klubo skirta bauda gali būti dviejų savaičių atlyginimo dydžio.

Futbolininkas prašė, kad pinigai, kuriuos jam teks sumokėti, būtų paaukoti 1989 metais „Hillsborough“ stadione įvykusios tragedijos, kurios metu žuvo 96 „Liverpool“ sirgaliai, aukų artimiesiems.

L.Suarezas gali sulaukti sankcijų ir iš Anglijos futbolo asociacijos, futbolininkui gresia diskvalifikacija. „Liverpool“ klubo atstovai patikino, kad nenori prarasti rezultatyviausio savo žaidėjo.

„Turime su juo dirbti drausmės klausimu, tačiau jis yra labai svarbus žaidėjas mūsų klubui. Jis gerai sutaria su komandos draugais. Pernai pasirašėme naują ketverių metų kontraktą ir mes norime jį mūsų komandoje matyti visą kontrakto laiką“, - sakė „Liverpool“ vykdantysis direktorius Ianas Ayre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.