J. Kloppas: „Tikiuosi, kad apie R. Lewandowskio įvarčius bus parodytas filmas“ (video)

Dortmundo „Borussia“ treneris Jurgenas Kloppas po pirmųjų Čempionų lygos pusfinalio rungtynių, kuriose jo komanda 4:1 sutriuškino Madrido „Real“, švytėjo iš laimės. Ir kartojo: „Šis rezultatas bus įrašytas į klubo istoriją“.

J. Kloppas gyrė nuostabų komandos mikroklimatą.<br>AP
J. Kloppas gyrė nuostabų komandos mikroklimatą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-25 09:57, atnaujinta 2018-03-07 18:35

„Tai buvo tarsi Robino Hudo žygis. Šis vakaras atguls į klubo istorijos metraščius. Tikiuosi, kad netrukus klubo muziejuje bus parodytas filmas apie R. Lewandowskio įvarčius. Tačiau taip atsitiks tik tokiu atveju, jeigu laimėsime kitą antradienį. R. Lewandowskio įvarčiai buvo neįtikėtini - trečiasis buvo vertas kiekvieno cento, kurį už rungtynes sumoka televizijų kanalai.

Niekada nesvajojau, kad mes Čempionų lygos pusfinalyje pelnysime keturis įvarčius“, - džiaugėsi „Borussia“ strategas.

J. Kloppą taip pat užgriuvo klausimai apie R. Lewandowskio, pusfinalyje pelniusio visus keturis įvarčius, ateitį - pasklido kalbos, kad 24 metų Lenkijos futbolo žvaigždė jau kitą sezoną gali atsidurti Anglijoje.

„R. Lewandowskis yra aukščiausio lygio žaidėjas dėl savo mentaliteto, fizinio pasirengimo ir dėl savo požiūrio į futbolą. Esu įsitikinęs, kad jis liks“, - komandos lyderį gyrė J. Kloppas.

45-erių treneriui, Dortmundo komandą treniruojančiam nuo 2008 metų, taip pat tenka atsakinėti į žurnalistų klausimus apie savo ateitį. Talentingas treneris taip pat traukia futbolo galingųjų dėmesį.

„Jau esu sakęs žurnalistams, kad jie gali rašyti ką tik nori. Tai gali būti ne pačios geriausios naujienos kai kuriems žaidėjams, bet, jei atvirai, tai nėra problema. Negali būti laiminti ir tuo pačiu nepastebima komanda. Kiekvienais metais mes prarandame puikų žaidėją, bet mes tampame vis geresni ir geresni. Komandos psichologija - mėgautis kiekviena diena ir tuo, kad esame kartu“, - kalbėjo J. Kloppas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.