„Manchester United“ ir „Paris St Germain“ lenktynės dėl C. Ronaldo įsibėgėja

„Manchester United“ pasiruošęs susigrąžinti savo žvaigždę - anglų žiniasklaida skelbia, kad Mančesterio klubas vasarą ketina siūlyti sutartį Madrido „Real“ lyderį Cristiano Ronaldo.

C. Ronaldo vasarą gali palikti Madrido „Real“.<br>AP
C. Ronaldo vasarą gali palikti Madrido „Real“.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2013, 7:34 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:44 AM

Skelbiama, kad „Manchester United“ treneris Alexas Fergusonas labai nori vėl matyti savo komandoje 28-erių portugalą, kuris į Madridą persikėlė 2009 metais už rekordinę 80 mln. svarų sterlingų sumą.

C. Ronaldo kontraktas su „Real“ galioja dar du sezonus, tačiau sukasi kalbos, kad Portugalijos futbolo žvaigždė yra pasiruošęs palikti „Santiago Bernabeu“ stadioną.

„The Sun“ šaltiniai skelbia, kad „Manchester United“ atstovai susisiekė su C. Ronaldo agentu ir pareiškė, kad norėtų įsigyti žaidėją.

Futbolininku taip pat domisi turtingasis „Paris St Germain“. Kataro šeicho remiamas klubas Madrido „Real“ siūlo 80 mln svarų sterlingų.

Pasak pranešimų, Mančesterio komanda Ispanijos ekipai už C. Ronaldo siūlo 65 mln. svarų sterlingų ir dar vieną žaidėją, greičiausiai - portugalą Nani.

C. Ronaldo „Manchester United“ komandoje rungtyniavo 2003-2009 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.