Naujuoju „Manchester United“ treneriu bus D. Moyesas

27 metus „Manchester United“ ekipą treniravusį Serą Alexą Fergusoną pakeis Liverpulio „Everton“ treneris Davidas Moyesas. Tai patvirtino oficiali klubo svetainė.

A. Fergusonas ir D. Moyesas.<br>AP
A. Fergusonas ir D. Moyesas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2013, 12:06 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 11:52 PM

Su 50-mečiu  D. Moyesu pasirašyta šešerių metų sutartis. Strategas darbą Mančesteryje pradės liepos 1 dieną, kai baigsis jo sutartis su „Everton“.

 D. Moyesas ilgą laiką jis buvo minimas kaip A. Fergusono įpėdinis. Jis turėjo tvirtą ryšį su A. Fergusonu ir jo buvo apibūdinamas kaip pirmos klasės treneris, atlikęs neįtikėtiną darbą „Goodison Park“ stadione.

Daugiau nei ketvirtį amžiaus „Manchester United“ komandą treniruojantis ir sėkmingiausiu visų laikų futbolo treneriu Anglijoje laikomas 71-erių A. Fergusonas prie Mančesterio ekipos vairo stojo 1986-ųjų lapkritį.

Trečiadienį „Manchester United“ išplatino oficialų pranešimą apie A. Fergusono pasitraukimą: „Seras Alexas Fergusonas atsistatydins po šio sezono.

Sėkmingiausias futbolo treneris Anglijos futbolo istorijoje pasitrauks po rungtynių su „West Bromwich Albion“ gegužės 19-ąją ir prisijungs prie klubo valdybos“.

A. Fergusonas „Manchester United“ klube užims direktoriaus ir ambasadoriaus pareigas.

Šį sezoną A. Fergusonas padėjo „Manchester United“ komandai iškovoti 20-ąjį „Premier“ lygos titulą. Pačiam treneriui tai buvo 13 kartas, kai jo komanda triumfavo Anglijos futbolo pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.