C. Ancelotti palieka Paryžių, „Paris Saint Germain“ vadovai mėgina įkalbėti J. Mourinho

„Paris Saint Germain“ treneris Carlo Ancelotti apsisprendė palikti Paryžių. Ispanijos dienraštis „AS“ skelbia, jog 53-ejų italas artimiausiu metu - antradienį arba trečiadienį – viešai praneš apie šį sprendimą.

C. Ancelotti dar prieš keletą savaičių priėmė Madrido „Real“ pasiūlymą.<br>AP
C. Ancelotti dar prieš keletą savaičių priėmė Madrido „Real“ pasiūlymą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 6:55 PM

C. Ancelotti dar prieš keletą savaičių priėmė Madrido „Real“ pasiūlymą, tačiau norėjo palaukti, kol su „Paris Saint Germain“ laimės Prancūzijos čempionatą ir Paryžiuje baigsis šiai pergalei skirtos šventės.

Po šeštadienio mačo su „Brest“ klubu italas turėtų paaiškinti savo motyvus, kodėl nusprendė nepasinaudoti savo galimybe ir kitą sezoną treniruoti „Paris Saint Germain“ futbolininkus.

C. Ancelotti sutartis su Kataro šeichų remiamu Paryžiaus klubu galioja iki 2014-ųjų vasaros, ir po šio sezono turėjo būti automatiškai pratęsta ilgesniam laikui.

Bet italą suviliojo galimybė stoti prie Madrido „Real“ vairo.

„Paris Saint Germain“ klubo prezidentas Nasseras-al Khelafi šiandien dienraščiui „L'Equipe“ patvirtino, jog kalbėjosi su Madrido klubo vadovais apie C. Ancelotti.

„Prieš keletą dienų Madrido „Real“ generalinis direktorius (Jose Angelis Sanchezas – Red.) susisiekė su manimi, norėdamas pakalbėti apie jį. Aš labai greitai jam atsakiau: „Jeigu jūs norite turėti Carlo, turite neužmiršti, jog jis turi dar metus galiojantį konraktą. Taigi, prašau gerbti mus ir gerbti šį kontraktą. Mes gerbiame visus klubus ir to paties tikėmės iš jų mūsų atžvilgiu, - aiškino „Paris Saint Germain“ prezidentas. - Ispanas atsiprašė ir man sakė, jog galvojo, kad Carlo kontraktas baigiasi jau po šio sezono. Aš jam pasakiau, kad tai nėra tiesa, o Carlo dar turi metus galiojantį kontraktą. Išgirdęs apie tai ispanas sakė, jog įvertins šią aplinkybę“.

Pasak „L'Equipe“, „Paris Saint Germain“ vadovai jau susitaikė, jog C.Ancelotti paliks Paryžių, tačiau nori pirmiausiai rasti jam įpėdinį, tik po to oficialiai pranešti apie trenerio išvykimą.

Jie dabar skubiai mėgina įtikinti Jose Mourinho jau šią vasarą stoti prie „Paris Saint Germain“ vairo. Kataro šeichai portugalui pasiūlė 15 mln. eurų algą per metus, ir vis dar tikisi, jog dabartinis „Real“ treneris vietoj Londono „Chelsea“ nuspręs atvykti į Paryžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.