Įsiutę chuliganai aptemdė „Paris Saint-Germain“ šventę (video)

Apie dešimt tūkstančių „Paris Saint-Germain“ (PSG) klubo triumfu Prancūzijos čempionate pasidžiaugti norėjusių sirgalių užplūdo Paryžiaus gatves. Tačiau didžiulė šventė, pažymėjusi sostinės komandos „Ligue 1” trofėjų bado pabaigą, nuaidėjo ne šventišku akordu. Tarp džiaugsmingai nusiteikusių aistruolių pasitaikė ir pora šimtų chuliganų, kurie susipliekė su tvarką prižiūrinčiais policijos pareigūnais. Netrukus duris sirgaliams atverti turėjo ir ligoninės.

Paryžiaus gatvėse siautėjo su policija susiremti panorę chuliganai.<br>AP
Paryžiaus gatvėse siautėjo su policija susiremti panorę chuliganai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 12:32 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:22 PM

„Galbūt buvo nuvertintas renginys. Turėjome to tikėtis, tačiau pasirinkome tokią pat sistemą, kaip olimpiečių sugrįžimui. Tai nebuvo ta pati minia, tie patys sirgaliai“, - teigė policijos atstovas Fabienas Vanhemelryckas.

Per riaušes buvo sužeista 30 žmonių, smurto protrūkio padariniai matėsi Eliziejaus laukų alėjoje bei prie Eifelio bokšto.

PSG klubo reakcija į įvykius buvo greita. Kataro šeichų milijardais maitinamas klubas pareiškė, kad neramumus sukėlė tie, kurie nori sunaikinti klubo svajonę tapti vienu iš pagrindinių klubų pasaulyje.

„Tai turėjo būti Paryžiaus miesto šventė. Linksmybes apkartino keli šimtai ramybės drumstėjų, kurie neturi nieko bendro su futbolu ir tais, kurie renkasi stadione, - rašoma pranešime. - „Paris Saint-Germain“ kaip niekad yra pasirengęs sukurti didžiulį Europos klubą, vertą Prancūzijos sostinės.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.