E. Zubas paliko įspūdį „Liverpool“ skautams

Emilijus Zubas savo žaidimu padarė įspūdį „Liverpool“ klubo skautams. Anglijos „Premier“ lygos klubo skautai stebėjo Belchatovo GKS ir Liubino „Zaglebie“ komandų rungtynes. Pasaulyje puikiai žinomo klubo atstovai buvo nusižiūrėję keletą futbolininkų, kuriuos ir stebėjo, tačiau nė vienas iš jų nepasirodė tinkamai. Tačiau skautai pastebėjo GKS ekipos vartus ginantį lietuvį, kuris kol kas Lenkijoje sulaukia vien tik pagyrimų, rašo sport.fakt.pl.

22 metų E. Zubas ne tik puikiai žaidė viso mačo metu, bet ir per pridėtą laiką atrėmė du varžovų smūgius.<br>gksbelchatow.pl
22 metų E. Zubas ne tik puikiai žaidė viso mačo metu, bet ir per pridėtą laiką atrėmė du varžovų smūgius.<br>gksbelchatow.pl
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2013, 12:52 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:02 PM

22 metų E. Zubas ne tik puikiai žaidė viso mačo metu, bet ir per pridėtą laiką atrėmė du varžovų smūgius.

„Jis nusipelnė butelio alaus. Netgi dviejų, nes tai ką jis padarė – neįtikėtiną“, - apie lietuvį kalbėjo jo komandos draugas Mateuzsas Makas.

Jį gyrė ir Simonas Sawala. „Esu tikras, kad anksčiau ar vėliau apie jį išgirs visas pasaulis“, - sakė jis. O pats lietuvis buvo kuklesnis.

„Man malonu girdėti visus pagyrimus, tačiau man labiau patinka sėdėti ramiai ir daryti tai, ką turiu“, - sakė E. Zubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.