Turino „Juventus“ dilema - C. Tevezas ar G. Higuainas

Pastaruoju metu vienas aktyviausių futbolo rinkos dalyvių Turino „Juventus“ klubas renkasi tarp dviejų argentiniečių - „Manchester City“ puolėjo Carloso Tevezo ir Madrido „Real“ atstovaujančio Gonzalo Higuaino.

C. Tevezas „Manchester City“ komandai atstovauja nuo 2009-ųjų.<br>AP
C. Tevezas „Manchester City“ komandai atstovauja nuo 2009-ųjų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2013, 11:20 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 11:46 AM

Tiesa, Italijos čempionų sporto direktorius Beppe Marotta užsiminė, kad 29 metų C. Tevezą į Turiną prisivilioti bus lengviau nei jo tautietį iš „Real“.

„Juventus“ vadovai buvo susitikę su Madrido komandos atstovais, kurie derėjosi dėl G. Higuaino persikėlimo į Italiją. Už 25 metų puolėją „Real“ komanda nori gynėjo Stephano Lichtsteinerio.

„Manau, lengviau pasirašyti sutartį būtų su C. Tevezu. Jis vyresnis, be to, su dabartine komanda jis turi tik dar vienerius metus galiojantį kontraktą. Bet iš tikrųjų, nei su „Real“, ne su „Manchester City“ komandomis dar nesame nieko sutarę“, - kalbėjo B. Marotta.

Galimybe įsigyti G. Higuainą taip pat domisi „Tottenham Hotspurs“, o C. Tevezą savo ekipoje norėtų matyti „Monaco“ klubo savininkas Dmitrijus Ribolovlevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.