Z. Zidane'as „Real“ klube taps prezidento F. Perezo dešiniąja ranka

Madrido „Real“ prezidentas Florentino Perezas neslepia, kad ateityje trenerio poste mato legendinį Prancūzijos futbolininką Zinedine'ą Zidane'ą, tačiau kol kas jis Z. Zidane'ui yra numatęs kitą svarbų vaidmenį klube. F. Perezas nusprendė buvusiam žaidėjui patikėti itin rimtą užduotį – Z. Zidane'as turės pasirūpinti, kad reikalai klube po Jose Mourinho eros klostytųsi išties gerai.

Z. Zidane'o laukia rimta užduotis.<br>AP archyvo nuotrauka
Z. Zidane'o laukia rimta užduotis.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

May 29, 2013, 7:31 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:53 AM

F. Perezas neketina Z. Zidane'ui užleisti savo vietos, tačiau nori matyti buvusį „Real“ ir Prancūzijos rinktinės saugą vadovaujant sporto reikalams.

„Real“ ir treneris J. Mourinho išsiskirti nutarė dar praėjusią savaitę.

„Dar nežinome, kas bus naujuoju treneriu. Tačiau norime, kad naujasis sporto projektas būtų vykdomas Z. Zidane'o“, - Ispanijos radijo stočiai „Cadena Ser“ antradienį teigė F. Perezas.

F. Perezas mano, kad Z. Zidane'as bus tinkamas žmogus, kuris galės padėti naujajam treneriui rinktis naujus futbolininkus savo komandai.

„Mes turime puikią komandą. Todėl mes pasipildysime tik geriausiais žaidėjais. Jau galvojau apie porą futbolininkų iš kitur ir porą iš jaunimo akademijos, tačiau pažiūrėsime, ką pasakys treneris ir Z. Zidane'as“, - kalbėjo F. Perezas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.