M. Pellegrini turi žodinį susitarimą su „Manchester City“

„Malaga“ klubą paliekantis treneris Manuelis Pellegrini tikisi, kad žodinis susitarimas su „Manchester City“ pavirs tikru kontraktu. „Esame sutarę ir tikiuosi, kad viskas bus išspręsta iki galo“, - Ispanijos radijo stočiai „Onda Cero“ trečiadienį kalbėjo 59-erių strategas.

M. Pellegrini tikisi, kad žodinis susitarimas su „Manchester City“ virs realiu kontraktu.<br>AP archyvo nuotrauka
M. Pellegrini tikisi, kad žodinis susitarimas su „Manchester City“ virs realiu kontraktu.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

May 30, 2013, 11:07 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:38 AM

Praėjusią savaitę „Inžinierius“ paskelbė, kad po sezono paliks „Malaga“ komandą, kuriai vadovavo dvejus su puse metų. Dar anksčiau šis treneris buvo laikomas realiausiu kandidatu pakeisti atleistą Roberto Mancini.

„Kol niekas nėra pasirašyta, negalima sakyti, kad jau visiškai sutarta“, - kalbėjo M. Pellegrini. Savo pravardę jis gavo dėl to, kad pagarsėjo kaip treneris, suburiantis komandas, demonstruojančias patrauklų kamuolio kontrole besiremiantį žaidimą. M. Pellegrini šešiolika metų praleido dirbdamas Čilėje, Ekvadore ir Argentinoje. 2004 metais jis išvyko į Europą, kur treniravo „Villarreal“ klubą.

Čempionų lygoje sublizgėjusi „Malaga“ komanda iškovojo teisę kitame sezone žaisti Čempionų lygoje, tačiau vargu ar klubas pasirodys pirmenybėse – UEFA kol kas yra nušalinusi klubą dėl išmokų kreditoriams vėlavimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.