„Real“ ir „Chelsea“ medžiotas puolėjas R. Falcao tapo „Monaco“ žaidėju

„Monaco“ nušluostė nosį garsiausiems Europos futbolo klubams. Šį sezoną Prancūzijos antrosios lygos čempionatą laimėjęs klubas oficialiai patvirtino, jog sudarė sutartį su puolėju Radamelu Falcao, kurį įsigyti šią vasarą tikėjosi Madrido „Real“ ir Londono „Chelsea“ klubai.

R.Falcao su „Monaco“ pasirašė 5 metų sutartį.<br>AP
R.Falcao su „Monaco“ pasirašė 5 metų sutartį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2013, 11:30 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:48 AM

Penktadienį „Monaco“ prezidentas rusas Dmitrijus Rybolovlevas viešai patvirtino, jog jo komanda įsigijo vieną geidžiamiausių žaidėjų šios vasaros futbolininkų turguje.

27-erių puolėjas iš Kolumbijos turėjo iki 2015 metų galiojančią sutartį su Madrido „Atletico“ klubu, tačiau „Monaco“ ispanams sumokėjo 60 mln. eurų išpirką.

R.Falcao su „Monaco“ pasirašė 5 metų sutartį. Pasak neoficialių šaltinių, per metus jis uždirbs 14 mln. eurų.

„Esame labai laimingi, jog Radamelas Falcao pasirinko „Monaco“ iššūkį. Mes didžiuojamės, kad galėsime remtis vienu geriausių žaidėjų pasaulyje, kuris mūsų klubui padės atgauti savo šlovę“, - pranešime žiniasklaidai teigė D.Rybolovlevas.

R.Falcao tapo brangiausiu Prancūzijos lygos istorijoje žaidėju.

Šią vasarą „Monaco“ jau išleido naujiems žaidėjams daugiau kaip 130 mln. eurų.

Prieš tai Rusijos oligarcho valdomas klubas sumokėjo 70 mln. eurų išpirką „Porto“ klubui už 26-erių portugalą Joao Moutinho ir 21-erių kolumbietį Jamesą Rodriguezą.

„Monaco“ taip pat jau pasirašė vienerių metų sutartį su buvusiu Madrido „Real“ gynėju 35-erių portugalu Ricardo Carvalho.

Į aukščiausią Prancūzijos lygą kitą sezoną grįžtantis klubas neslepia ambicijų mesti iššūkį šalies čempionu tapusiam „Paris Saint Germain“, kurį kontroliuoja Kataro šeichai.

„Monaco“ dabar derasi su „Barcelona“ vartininku ispanu Victoru Valdesu ir Marselio „Olympique“ vartų sargu Steve'u Mandanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.