Už teisėjo pastūmimą PSG sporto direktoriui skirta bausmė maišo klubo kortas (video)

„Paris Saint-Germain“ (PSG) sporto direktorius Leonardo nušalintas devyniems mėnesiams. Tokį sprendimą priėmė Prancūzijos futbolo lyga (PFL), kuri nepasigailėjo PSG atstovo už tai, kad šis petimi pastūmė teisėją.

Leonardo ketina pateikti apeliaciją.<br>AP
Leonardo ketina pateikti apeliaciją.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2013, 12:46 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:29 AM

PFL disciplinos komitetas apie nušalinimą paskelbė ketvirtadienį. Leonardo teisėją Alexandre'ą Castro pastūmė gegužės 5 dieną. Tuomet PSG 1:1 sužaidė su „Valenciennes“ komanda. Incidentą užfiksavo televizijos kameros. Leonardo tikino, kad viskas nutiko netyčia.

PFL taip pat nubaudė ir PSG klubą – kitame sezone čempionai startuos turėdami trijų taškų deficitą. „Džiaugiuosi, kad buvau išgirstas ir turėjau progą pasiaiškinti“, - teigė Leonardo, kuris dar gali pateikti apeliaciją.

„PSG klubas šį sprendimą laiko labai griežtu. Solidarizuojantis su sporto direktoriumi klubas pateiks apeliaciją“, - rašoma PSG pranešime.

Šis PFL sprendimas gali sumaišyti trenerio paieškomis užsiimančio klubo kortas. Jeigu Carlo Ancelotti nuspręs palikti klubą (Manoma, kad tai gali nutikti dėl darbo Madrido „Real“ klube. - Red.), Leonardo gali tapti laikinuoju treneriu, tačiau tokį darbą dirbti būtų sunku – juk sporto direktorius negalės būti ant ekipos atsarginių suolo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.