„Chelsea“ už W. Rooney ketina sumokėti 20 milijonų svarų

Londono „Chelsea“ klubas pasirengė kovai dėl „Manchester United“ puolėjo Wayne'o Rooney. Kitą sezoną su sugrįžusiu treneriu Jose Mourinho pradėsiantys „mėlynieji“ ketina už Anglijos rinktinės žaidėją sumokėti 20 milijonų svarų, rašo telegraph.co.uk.

W. Rooney traukia ne vieną pasaulyje puikiai žinomą klubą.<br>AP archyvo nuotrauka
W. Rooney traukia ne vieną pasaulyje puikiai žinomą klubą.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:25 AM

„Chelsea“ - ne vienintelis klubas, kuris norėtų tarp savo futbolininkų matyti ir 27 metų universalų žaidėją. W. Rooney atidžiai stebi Londono „Arsenal“ ir „Paris Saint-Germain“ klubai.

Tačiau jiems kol kas teks palaukti. Oficialiai „Manchester United“ klube dirbti pradėjo ir į pokalbį su W. Rooney kibs naujasis treneris Davidas Moyesas. Būtent jam ir teks priimti sprendimą, ar parduoti puolėją, ar jį pasilikti komandoje.

W. Rooney noras išvykti – vieša paslaptis. Futbolininko ateitis „Manchester United“ klube buvo neaiški jau sezono pabaigoje, kai tuometinis treneris seras Alexas Fergusonas užsiminė, kad W. Rooney kreipėsi į jį, prašydamas leidimo išvykti.

Jeigu „Manchester United“ nuspręs išleisti puolėją, perėjimų rinkoje kils dar didesnis bruzdesys. Nemažai šansų įsigyti futbolininką turi „Paris Saint-Germain“ klubas, nes „Manchester United“ gali nenorėti parduoti puolėjo kitam Anglijos „Premier“ lygos klubui.

W. Rooney kontraktas su „Manchester United“ galioja dar dvejus metus. Jis per savaitę uždirba 250 tūkstančius svarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.