A. Liubinskas: „Lietuvos čempionatas yra labai silpnas, todėl „Ekranui“ bus sunku“

Lietuvos čempionai Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai antradienį pradeda 2013 – 2014 metų Čempionų lygos atrankos varžybas. Pirmasis panevėžiečių varžovas – Islandijos čempionas „Hafnarfjördur“ klubas.

„Ekrano“ varžovų treneris pažymėjo, kad jo ekipą Panevėžyje tenkintų lygiosios.<br>fkekranas.lt
„Ekrano“ varžovų treneris pažymėjo, kad jo ekipą Panevėžyje tenkintų lygiosios.<br>fkekranas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

„Žinių radijas“

Jul 16, 2013, 6:34 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:00 AM

Islandų klubinis futbolas lietuviams yra pažįstamas tik tuo, kad 1997 metais „Intertoto“ taurės turnyre FBK „Kaunas“ išvykoje 3:2 nugalėjo „Leiftur“ klubą (namie nežaidė) ir tuo, kad 1998 metais pirmajame UEFA taurės etape įveikė „Akranes“ futbolininkus.

Kur kas geriau lietuviams yra pažįstama Islandijos nacionalinė rinktinė, kuri ne kartą žaidusi su lietuviais ir juos nugalėjusi.

„Paprastai jie neblogai žaidžia „antrame aukšte“, gerai žaidžia atletišką futbolą bei daro tai, pasiaukodami. Lietuvos čempionatas, savo ruožtu, šiuo metu yra labai silpnas. Komandos per metus sužaidžia vos po dvejas, trejas rimtas rungtynes, todėl „Ekranui“ prieš islandus bus sunku.

Pažiūrėkite, „Žalgiris“ vos įveikė mėgėjų komandą. Aišku, aš nemačiau „Ekrano“ priešininkų, tačiau neabejoju, kad jie žais taktiškai brandą futbolą, technišką ir labai pasiaukojantį“, - „Žinių radijui“ sakė buvęs Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Algimantas Liubinskas.

„Ekrano“ varžovų treneris Heimiras Gudjonssonas pažymėjo, kad jo ekipą Panevėžyje tenkintų lygiosios.

Su Islandijos futbolu ir šios rinktinės taktikos ieškojimu ne kartą yra tekę susidurti buvusiam Lietuvos futbolo rinktinės vyriausiajam treneriui Algimantui Liubinskui. Anot jo, islandų futbolininkai pasižymi pasiaukojamu žaidimu.

Rungtynės Panevėžyje antradienį prasidės 20 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.