Vokietijos Supertaurės finale – P. Guardiolos antausis Th. Alcantarai (video)

Vokietijos Supertaurės finalas tarp Dortmundo „Borussia“ ir Miuncheno „Bayern“ pastarosios ekipos vyriausiajam treneriui Pepui Guardiolai kainavo daug nervų. Ir ne be reikalo – jo auklėtiniai pralaimėjo 2:4.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2013, 1:47 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:34 PM

76-ą minutę P. Guardiola kiek nesusivaldė. Per komandos susibūrimą nedidelės pauzės metu, strategas duodamas nurodymus skėlė antausį savo auklėtiniui Thiago Alcantarai.

Tiesa, P. Guardiola tokiu būdu tik stengėsi pabudinti 22 metų ispaną. Su juo specialistą sieja geri santykiai – strategas Th. Alcantarą treniravo dar „Barcelona“ klube.

Futbolininkas žino, koks griežtas gali būti P. Guardiola, todėl nei mačo metu, nei po jo, dėl incidento bangų nekėlė.

Po susitikimo pirmąjį trofėjų su „Bayern“ pralaimėjęs P. Guardiola neslėpė pasitikėjimo savo jėgomis ir kiek nuvertino „Borussia“ žaidimą.

„Nemanau, kad jie žaidė už mus žymiai geriau, – tikino ispanas, negalės verstis bene geriausiu pasaulio vartininku Manueliu Neueriu.. – Tačiau toks futbolas. Mes patys viską darėme gerai. Mums tai bus gera pamoka. Po mėnesio darbo, esu patenkintas mūsų pasirodymu.“

„Borussia“ vairininkas Juergenas Kloppas neslėpė džiaugsmo: „Rungtynės buvo nuostabios. Laimėti Supertaurę – fantastiškas dalykas.“

Savo ruožtu buvęs „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas, kuris su Miuncheno klubu praėjusį sezoną laimėjo viską, kas įmanoma – UEFA Čempionų lygą, Vokietijos „Bundesliga“ ir Supertaurę, neslėpė nusivylimo.

„Jie vis dar – mano vyrukai, todėl tikrai nėra linksma. Tačiau „Bayern“ nebedaug trūksta iki aukščiausios klasės futbolo. P. Guardiola atrodo gerai, yra gerai apsirengęs ir turi nuostabią komandą. Kas blogo gali nutikti?“ – kiek ironizuodamas, pasitikėjimo Miuncheno klubo galimybėmis artėjantį sezoną, neslėpė J. Heynckessas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.