Per futbolo rungtynes tvarką Lietuvos policijai padės užtikrinti Lenkijos pareigūnai

Lietuvoje lankysis pareigūnai iš Poznanės ir Balstogės.

Lietuvoje lankysis pareigūnai iš Poznanės ir Balstogės.
Lietuvoje lankysis pareigūnai iš Poznanės ir Balstogės.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 30, 2013, 5:23 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:23 PM

Į rungtynes tarp Vilniaus MFD „Žalgiris“ ir Poznanės „Lech“ atvyks 31 mobilios kuopos pareigūnas, taip pat keturi futbolo sirgalius nuolat lydintys pareigūnai, renkantys ir analizuojantys informaciją apie savo klubų sirgalių elgesį, antradienį pranešė Lietuvos Policijos departamentas.

Lietuvoje lankysis pareigūnai iš Poznanės ir Balstogės.

Užtikrinti viešąją tvarką policijai taip pat padės Valstybės sienos apsaugos tarnybos ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai.

Ketvirtadienį Lietuvos futbolo federacijos stadione vyks Vilniaus MFD „ Žalgiris“ ir Poznanės „Lech“ pirmosios UEFA Europos lygos trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynės.

Lenkijos futbolo klubo sirgaliai yra pagarsėję kaip vieni aršiausių fanų Rytų Europoje, todėl „ Žalgiris“ keičia bilietų pardavimo principą ir jų visiškai nepardavinės rungtynių vietoje. Visi, norintys pamatyti rungtynes, kviečiami bilietus įsigyti iš anksto.

„Žalgirio“ atstovas antradienį teigė, kad lenkų sirgaliams rezervuota 300 vietų, tačiau Poznanės klubas atsisako užsiimti bilietų savo sirgaliams platinimu ir taip rodo nenorą prisiimti atsakomybę už galimą netinkamą savo fanų elgesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.