Vilniaus policijos vadovas įspėja sirgalius: „Policijos tolerancija baigsis sulig menkiausiu pažeidimu“

Šalies pareigūnai su nerimu laukia ketvirtadienį vyksiančio trečiojo Europos lygos atrankos etapo mačo tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Poznanės „Lech“. Didžiausias galvos skausmas - iš Lenkijos atvykstantys Poznanės klubo sirgaliai, kurie laikomi aršiausiais Rytų Europoje.

Policija rungtynių dieną dirbs sustiprintomis pajėgomis.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Policija rungtynių dieną dirbs sustiprintomis pajėgomis.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-31 09:58, atnaujinta 2018-03-02 12:11

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas išplatino viešą laišką, kuriame prašoma futbolo sirgalių santūrumo.

„Vilniaus apskrities policijos bendruomenės vardu kreipiuosi į futbolo aistruolius, šį ketvirtadienį susirinksiančius palaikyti savo mėgstamų klubų – Poznanės „Lech“ ir Vilniaus „Žalgirio“.

Neabejoju, kad tikitės gražių rungtynių, įspūdingos kovos futbolo vejoje ir įtikinamos, garbingos pergalės savajai komandai.

Tegul komandos netrukdomos įrodo savo meistriškumą ir deramai atstovauja savo šaliai. Neleiskime, kad išpuoliai, incidentai ar kitokie teisės pažeidimai sugadintų futbolo grožį, o nederami sirgalių veiksmai suterštų mėgstamos komandos vardą.

Policijos pajėgos padarys viską, kad galėtumėte mėgautis reginiu saugioje, draugiškoje aplinkoje. Kartu, esu priverstas įspėti, kad policijos tolerancija baigsis sulig menkiausiu pažeidimu. Raginu kartu pasistengti, kad taip neatsitiktų – tai padaryti galime ir privalome.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.