M.Mikutavičius ir R.Skaisgirys patyrė sutriuškinimą futbolo aikštėje

Kas laimės lažybas: Marijonas Mikutavičius ar Visvaldas Matijošaitis? Kas stipresni, Prelegentai ar Kauno Panemunės mikrorajono gyventojų komanda, paaiškėjo sekmadienį vykusiose futbolo rungtynėse. Panemuniečių komanda įrodė, jog ne tik gyvenime, bet ir futbolo aikštelėje turi ką parodyti. Iš šou pasaulio atstovų sudarytą komandą kauniečiai sutriuškino rezultatu 5:1.

Pramogų pasaulio žvaigždės nepasipriešino Kauno mikrorajono komandai.<br>Organizatorių nuotr.
Pramogų pasaulio žvaigždės nepasipriešino Kauno mikrorajono komandai.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 18, 2013, 11:01 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:21 PM

Žiūrovų dėmesį sukaustė Šv. Mato mokyklos stadione vykusios rungtynės, kuriose buvo galima išvysti žaidžiančius Marijoną Mikutavičių, Rolandą Skaisgirį, Liną Zarecką – Chorą, Bilą ir kt. Šou pasaulio atstovams pirštinę metė kauniečių komanda, kurioje žaidė Panemunės gyventojai. Žaisti futbolą Šv. Roko šventės metu – sena, dešimtmečius trunkanti kauniečių tradicija.

Nors rungtynių pradžioje vyravo įtemptas bei permainingas žaidimas, pirmo kėlinio viduryje panemuniečiai įgavo pagreitį ir įmušė du įvarčius. Antroje rungtynių dalyje Prelegentų komandos vartininkas kamuolį iš tinklo buvo priverstas traukti tris, o Panemunės komandos vartininkas vieną kartą. Šou pasaulio atstovų komandos įvarčio autorius – Marijus Jasas.

Prieš mačą Visvaldas Matijošaitis ir Marijonas Mikutavičius susilažino, kuri komanda kuriai pakraus malkų. Šios lažybos užbaigtos simboliškai: Panemunės gyventojų komanda po susitikimo su kirviu sukapojo malkas ir jas „pakrovė“ į šou pasaulio atstovų rankas.

„Šį kartą pralaimėjome nes buvome nuvargę nuo kelionės. Gauname ne pirmą kartą ir su metais tikrai ne paskutinį. Praėjusiais metais Panemunėje pavyko išplėšti lygiąsias 5:5. Bandysime atsirevanšuoti kauniečiams kitais metais“,- su šypsena po nesėkmės kalbėjo Marijonas Mikutavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.