„Monaco“ puolėjas R. Falcao paneigė gandus, kad netrukus taps Madrido „Real“ žaidėju

Ispanai ilgisi Radamelo Falcao.

„Monaco“ už R.Falcao sumokėjo ispanams 60 mln. eurų išpirką.<br>AP archyvo nuotrauka
„Monaco“ už R.Falcao sumokėjo ispanams 60 mln. eurų išpirką.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 11:41 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:52 PM

Nors 27-erių futbolininkas iš Kolumbijos tik šią vasarą apsivilko „Monaco“ marškinėlius, Ispanijos žiniasklaida paskelbė, jog jis netrukus gali grįžti į Madridą.

Pasak dienraščio „Marca“, Madrido „Real“ klubas jau sulaukė pasiūlymo įsigyti R.Falcao. Ispanų straipsnyje įvardyta net išpirkos suma – 45 mln. eurų.

Buvęs Madrido „Atletico“ puolėjas su „Monaco“ šią vasarą pasirašė penkerių metų sutartį, kuri galioja iki 2018-ųjų vasaros. „Monaco“ už R.Falcao sumokėjo ispanams 60 mln. eurų išpirką.

„Marca“ teigia, jog kolumbietis jau spėjo nusivilti klubu, kuris po metų pertraukos grįžo į pirmąją Prancūzijos lygą. Esą R.Falcao ypač sunerimo po to, kai paaiškėjo, jog „Monaco“ savininkui Rusijos oligarchui Dmitrijui Rybolovlevui nepavyko teisme įveikti Prancūzijos lygos vadovų.

Mokesčių lengvatomis iki šiol besinaudojęs „Monaco“ bus priverstas užregistruoti savo būstinę Prancūzijoje, todėl R.Falcao alga (18 mln. eurų) gali sumažėti perpus, jeigu žaidėjui tektų mokesčius taip pat mokėti pagal šios šalies įstatymus.

Tai jau ne pirmas kartas, kai R.Falcao sutartis su „Monaco“ sukėlė naują gandų bangą. Kai „Monaco“ nelauktai pavyko įsigyti vieną geidžiamiausių pasaulio futbolo rinkoje puolėjų, netrūko įvairiausių sąmokslų teorijų. Viena iš jų teigė, jog kolumbiečio sutartyje su „Monaco“ yra viena slapta sąlyga – esą jis galės jau po 6 mėnesių palikti klubą ir pasirašyti sutartį su Madrido „Real“.

R.Falcao turėjo iki 2015-ųjų galiojusią sutartį su Madrido „Atletico“. Šio klubo vadovai šią vasarą sutiko paleisti savo žvaigždę, iškėlę vienintelę sąlygą - jis negali pereiti į nekenčiamiausių varžovų iš „Real“ stovyklą.

„Monaco“ net buvo priverstas paskelbti oficialų pareiškimą, kai Ispanijos žiniasklaida ėmė rašyti apie slaptus Prancūzijos klubo vadovų ir Madrido „Real“ susitarimus.

Šią savaitę visus gandus neigė ir R.Falcao.

„Tai visiškai melagingas straipsnis. Esu patenkintas „Monaco“ klube ir tikiu jo ateitimi, - prancūzų dienraščiui „L'Equipe“ teigė R.Falcao. - Viskas yra melas ir net žiniasklaidoje paminėti skaičiai visiškai neteisingi. Gerai jaučiuosi klube ir čia tikrai liksiu“.

Kalbas apie greitą puolėjo išvykimą neigė ir „Monaco“ treneris Claudio Ranieri: „Ką norite, kad aš jums pasakyčiau? Gandai yra gandai. Falcao lieka Monake“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.