Žalgiriečių kelionėje į Austriją – karšta diskusija apie žvejybą

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai jau apšilo kojas Austrijoje, kur jų laukia rimčiausias išbandyas šį sezoną. Ketvirtadienį vilniečiai stos į kovą paskutiniajame Europos lygos atrankos etape su „Salzburg“ komanda.

E.Vaitkūnas ir V.Šilėnas.<br>zalgiris-vilnius.lt
E.Vaitkūnas ir V.Šilėnas.<br>zalgiris-vilnius.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-21 11:36, atnaujinta 2018-03-01 20:15

Į Zalcburgą atvykusiems žalgiriečiams teko griebtis šiltesnių rūbų. Oro temperatūra Austrijoje siekė vos 15 laipsnių. Į Austriją skrido ne tik futbolininkai bei klubo personalas, tačiau ir grupelė fanų, pasirengusių ne Zalcburgą apžiūrinėti, o karštai palaikyti komandą. „Skrendam palaikyti savo mylimą komandą, ne muziejai ir kalnai mus domina“, - teigė vienas ištikimųjų gerbėjų. Linksmiausiai nusiteikęs buvo lemiamą įvartį į Poznanės „Lech“ vartus įmušęs saugas Rytis Leliūga. Vos įžengęs į oro uostą, Rytis puolė matuotis naujus futbolo batelius. Atgarsių iš komandos draugų ir fanų jis sulaukė ir už griežtą pasisakymą rytinėje spaudos konferencijoje. „Sakiau, kad nubausime varžovus, žodžių neatsiimu, taip ir bus!“ - pakartojo R.Leliūga. Likus maždaug valandai iki skrydžio, prasidėjo diskusijos viena populiariausių temų – žvejyba. „Ką, tu galvoji, kad laimikis nepriklauso nuo meškerės? Pagalvok iš naujo!“ - kalbėjo žalgiriečiai.

Nusileidus Zalcburgo oro uoste daugumai teko griebtis šiltesnių rūbų. Oro temperatūra - vos 15 laipsnių. „Žalgirio“ futbolininkai apsigyveno 50 kilometrų nuo Zalcburgo esančiame 4 žvaigždučių „Alpenhof“ viešbutyje. Viešbutis įsikūręs alpių kalnų apsuptyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.