„Hotspur“ klube G.Bale'ą pakeis danų vunderkindas Ch.Eriksenas?

„Tottenham Hotspur“ jau nusprendė, kas turėtų tapti naująja klubo žvaigždė. Madrido „Real“ komandai už, kaip pranešama, 100 milijonų eurų parduodantys savo lyderį Garethą Baleą', „Hotspur“ vadovai jau išsirinko favoritą iš kitos komandos. Jų taikiklyje – 21 metų danų futbolo vunderkindas Christianas Eriksenas, vilkintis Amsterdamo „Ajax“ komandos marškinėlius, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 10:20 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:46 PM

„Hotspur“ vadovai Franco Baldini ir Danielis Levy jau dabar derasi su „Ajax“ futbolo reikalų direktoriumi Marcu Overmarsu. Anglijos klubas už žaidėją siūlo 8 milijonus svarų, tačiau manoma, kad Amsterdamo ekipa nori dvylikos.

Kadangi Londono „Chelsea“ rinkoje nugvelbė Willianą, kuris buvo „Hotspur“ sąraše, D.Levy mano, kad Ch.Eriksenas yra antras pagal gerumą pasirinkimas.

„De Telegraaf“ teigimu, „Hotspur“ Ch.Erikseną gali įsigyti už 10 milijonų eurų.

Puikiai žaidimą organizuoti gebantis Ch.Eriksenas jau nuo savo debiuto pirmojoje komandoje, kuomet jam buvo 18 metų, pradėjo traukti Europos galiūnų dėmesį. Praėjusį sezoną Olandijoje jis įmušė devynis įvarčius. Praėjusį sezoną Čempionų lygos grupių etape „Ajax“ 3:1 nugalėjo „Manchester City“.

Ch.Eriksenas labiausiai pasižymėjo šiose rungtynėse. Be to, jis įmušė įvartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.