Įniršęs M.Ozilas nesulaukęs mačo pabaigos sėdo į klubo autobusą

Madrido „Real“ saugas Mesutas Ozilas nepatenkintas klubo vadovų ir trenerių sprendimais. Ispanijos čempionato rungtynėse su „Granada“ 65 minutę pakeistas vokietis demonstratyviai neslėpė pykčio.

M.Ozilas atvirai pademonstravo savo nepasitenkinimą.<br>AP nuotr.
M.Ozilas atvirai pademonstravo savo nepasitenkinimą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 12:53 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:05 PM

Kai lėtu žingsniu M.Ozilas paliko aikštę ir užleido vietą Carlosui Casemiro, 24 metų futbolininko veide nesunkiai buvo galima įžvelgti didelį susierzinimą.

M.Ozilas neprisėdo ant atsarginių suolo ir iškart patraukė į dušinę. Nusimaudęs „Real“ žaidėjas nė nelaukė mačo su „Granada“ pabaigos ir sėdo į šalia stadiono stovėjusį autobusą.

Saugas pyksta, kad nepavyksta pritapti prie naujojo trenerio Carlo Ancelotti žaidimo sistemos. Be to, M.Ozilą erzina, kad dėl 100 milijonų eurų kainavusio Garetho Bale‘o „Real“ vadovai pardavinėja kitas klubo žvaigždes.

Į M.Ozilą taikosi dauguma Europos grandų. Britų žiniasklaida skelbia, kad lenktynėse dėl vokiečio pirmauja Londono „Arsenal“ ir „Manchester United“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.