Z.Ibrahimovičius P.Guardiolą maišė su žemėmis, J.Mourinho – aukštino

„Paris Saint-Germain“ lyderis Zlatanas Ibrahimovičius savo autobiografijoje atskleidė keletą įdomių detalių apie buvusius trenerius.

Z.Ibrahimovičius nevynioja žodžio į vatą.<br>AP nuotr.
Z.Ibrahimovičius nevynioja žodžio į vatą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 4:38 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:50 PM

Itin skambiai jis atsiliepė apie buvusį „Barcelona“ strategą Pepą Guardiolą. Barselonoje Z.Ibrahimovičius rungtyniavo 2009-2011 metais.

„P.Guardiola – bestuburis bailys“, – autobiografijoje griežtų žodžių negailėjo švedų futbolininkas.

Jis papasakojo istoriją, kai po 2010 metais pralaimėto Čempionų lygos pusfinalio Milano „Inter“ komandai išplūdo strategą.

„Rūbinėje šaukiau – tu neturi kiaušinių! Gali eiti po velnių! Tikėjausi kokio nors P.Guardiolos atsako, bet jis buvo bestuburis bailys – tiesiog susirinko daiktus ir išėjo“, – rašė Z.Ibrahimovičius.

Puolėjas teigė, kad „Barcelona“ gretose nebuvo žaidėjų su charakteriu. Todėl ten ėmęs panašėti su kitais žaidėjais, nutarė krautis lagaminus.

Persikėlęs į „Inter“, Z.Ibrahimovičius atrado futbolo džiaugsmą ir trenerį Jose Mourinho: „Tas vyrukas sako viską, ką galvoja. Man jis patinka. Jose – tikras armijos vadas. Jam labai rūpi žaidėjai. Treneris man rašydavo žinutes, kaip sekasi ir panašiai. J.Mourinho – visiška P.Guardiolos priešingybė. Dėl J.Mourinho būčiau galėjęs padėti galvą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.