J.Mourinho: „Tai ne 2004-ieji ir mes nesame nenugalimi“

Jose Mourinho įspėjo Londono „Chelsea“ sirgalius. Šiemet į klubą sugrįžęs futbolo specialistas pareiškė, kad „Mėlynieji“ nėra tokie pat pajėgūs, kaip 2004-aisiais, kuomet jis pirmą kartą treniravo šią komandą, rašo goal.com.

J.Mourinho pabrėžė, kad „Chelsea“ nėra nenugalima komanda.<br>AP archyvo nuotr.
J.Mourinho pabrėžė, kad „Chelsea“ nėra nenugalima komanda.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2013, 12:46 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 4:05 AM

Šeštadienį „Chelsea“ Anglijos „Premier“ lygoje patyrė pralaimėjimą (0:1), nors ir turėjo ne vieną puikią progą įmušti. J.Mourinho auklėtiniai nusileido „Everton“ futbolininkams. „Chelsea“ per keturis pirmuosius mačus jau prarado penkis taškus.

Kai pirmą kartą stojo prie „Chelsea“ vairo, J.Mourinho per trylika pirmųjų Anglijos čempionato mačų prarado septynis taškus. Tuomet „Chelsea“ pralaimėjo tik vieną kartą. Tačiau dabar portugalas tikina, kad situacija – visiškai kitokia.

„Tai ne 2004-ieji. Tada pralaimėjome tik „Manchester City“ komandai, tačiau tai dabar neturi reikšmės. Mes nesame nenugalimi. Tai – kita komanda“, - kalbėjo 50 metų futbolo specialistas.

Tačiau J.Mourinho iškart pabrėžė, kad prasti rezultatai jam nebus priimtini. Dukart Čempionų lygoje triumfavęs strategas tikina, kad jo auklėtinių rezultatai pagerės, jeigu šie išnaudos savo progas.

„Nesame toks klubas, kuris galėtų į viską reaguoti atsipalaidavęs. Mes tikrai sieksime gerų rezultatų, - sakė J.Mourinho. - Čia atvykau dirbti. Nesakau žodžio „ramiai“, nes tokio darbo nemėgstu. Turime žaisti efektyviai. Būti suaugę, ne naivūs. Štai kur turime padirbėti. Gražų futbolą, kurį rodome, privalome paversti įvarčiais.“

„Sezono pradžia buvo sunki. Išvykoje žaidėme su „Manchester United“, tada vykome į Supertaurės mačą su Miuncheno „Bayern“. Vėl išvykoje laukė „Everton“. Šeštadienį išvydote komandą, kuri smūgiavo 21 kartą, tačiau nesugebėjo įmušti. Tai – futbolo grožis“, - kalbėjo J.Mourinho.

Jo auklėtiniai trečiadienį žais Čempionų lygoje. Londone „Chelsea“ priims „Basel“ ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.