A.Conte po lygiųjų: „Juventus“ dar niekada neturėjo tiek progų įmušti“

Turino „Juventus“ treneris Antonio Conte aiškiai pademonstravo, kad jam jau galvą paskaudo nuo pagrindinės problemos – nesugebėjimo realizuoti progų. Antradienį Čempionų lygos starte „Juventus“ išvykoje 1:1 sužaidė su B grupės autsaidere laikoma „Kobenhavn“ komanda, rašo goal.com.

44 metų A.Conte sulaukė kaltinimų, kad „Juventus“ į varžovus pažiūrėjo iš aukšto ir už tai turėjo sumokėti.<br>AP archyvo nuotr.
44 metų A.Conte sulaukė kaltinimų, kad „Juventus“ į varžovus pažiūrėjo iš aukšto ir už tai turėjo sumokėti.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2013, 11:59 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:16 AM

„Bianconeri“ dominavo visą mačą, tačiau jau nuo 14-tos minutės po Nicolai Jorgenseno smūgio atsilikinėjo. Rezultatą išlyginti „Juventus“ ekipai pavyko tik 54 minutę, kuomet pasižymėjo Fabio Quagliarella.

Per rungtynes A.Conte ne kartą tik sukinėjo galvą – jo auklėtiniai 13-a kartų smūgiavo į šeimininkų vartų plotą, tačiau jiems nesisekė nuginkluoti Johano Wilando. Iš viso „Juventus“ smūgiavo 25 kartus.

„Nemanau, kad per tą laiką, kiek dirbu „Juventus“, mes esame susikūrę tiek daug progų įmušti per vieną mačą, - sakė futbolo specialistas. - Per savo karjerą išmokau, kad pergalei nepakanka susikurti 10 nuostabių progų. Juk kamuolys turi atsidurti tinkle. Taip, jų vartininkas buvo nuostabus, tačiau mes jam padėjome, prastai užbaigdami atakas.“

44 metų A.Conte sulaukė kaltinimų, kad „Juventus“ į varžovus pažiūrėjo iš aukšto ir už tai turėjo sumokėti.

„Nemanau, kad mes juos nuvertinome. Pernai lygiosiomis esame sužaidę Danijoje“, - teigė treneris.

B grupėje „Juventus“ kovoja dar su Madrido „Real“ ir Stambulo „Galatasaray“ komandomis. Pastarųjų mūšį antradienį 6:1 laimėjo Ispanijos klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.