I.Casillaso sugrįžimas Čempionų lygoje truko 15 minučių

Ikero Casillaso bėdos tęsiasi. Antradienį naujasis Madrido „Real“ treneris Carlo Ancelotti ištesėjo savo pažadą ir Čempionų lygos rungtynėse ekipos vartų sargo darbą patikėjo I.Casillasui. Tačiau jau 15 minutę 32 metų vartininkas turėjo palikti aikštę. Susidūręs su komandos draugu Sergio Ramosu jis susižeidė šonkaulį.

Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Sep 18, 2013, 11:02 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:20 AM

„Real“ medikai greitai apibintavo sužeistą vietą, tačiau netrukus tapo aišku, kad komandos kapitonas rungtynių tęsti negalės ir jį pakeitė Diego Lopezas. „Real“ Čempionų lygos starto B grupės mače 6:1 sutriuškino Stambulo „Galatasaray“.

C.Ancelotti teigė, kad tikisi, jog I.Casillasas atsigaus per tris ar keturias dienas. Tačiau ispanų žiniasklaida rašo, kad vartininkas nuošalėje būti gali dvi savaites.

„Jam labai nepasisekė, tačiau taip jau netinka. Jis greitai atsigaus“, - apie komandos draugą kalbėjo Cristiano Ronaldo, į Turkijos ekipos vartus įmušęs tris įvarčius.

I.Casillasas beveik nežaidė nuo sausio mėnesio. Tuomet per „Karaliaus taurės“ rungtynes Alvaro Arbeloa netyčia jam įspyrė į ranką ir sulaužė kaulą.

Vėliau jam kelią sugrįžti užkirto buvęs treneris Jose Mourinho. Portugalui labiau patiko D.Lopezas, kuriam ir buvo leidžiama žaisti daugiausia.

C.Ancelotti per keturis Ispanijos „Primera“ čempionato mačus naudojosi D.Lopezo paslaugomis, tačiau pareiškęs, kad pastarasis žais vietiniame turnyre, o I.Casilasas – Čempionų lygoje, pažadą tesėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.