J.Guardiola: „Tai buvo „Bayern“ stilius, o ne mano“

Miuncheno „Bayern“ Čempionų lygoje startavo užtikrintai, tačiau Josepas Guardiola išliko kuklus. Į Vokietiją šią vasarą atvykęs strategas laurus kabino klubui, palikdamas save nuošalėje, rašo goal.com.

J.Guardiolos auklėtiniai reidą Čempionų lygoje pradėjo užtikrintai - laimėjo 3:0.<br>AP archyvo nuotr.
J.Guardiolos auklėtiniai reidą Čempionų lygoje pradėjo užtikrintai - laimėjo 3:0.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2013, 11:43 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:16 AM

Nugalėtojų titulą, kurį praėjusį sezoną iškovojo Juppas Heynckesas, ginantis „Bayern“ antradienį 3:0 sutriuškino Maskvos CSKA futbolininkus. Davido Alabos, Mario Mandžukičiaus ir Arjeno Robbeno įvarčius „Allians Arena“ stadione susirinkę aistruoliai palydėjo didžiulėmis džiaugsmo bangomis. Buvęs „Barcelona“ treneris mano, kad visi šie įvarčiai ir žaidimas – komandos, o ne trenerio nuopelnas.

„Tai buvo „Bayern“ stilius, ne mano, - sakė 42 metų strategas. - Čia esu tam, kad paremčiau savo ekipą. Labai didžiuojuosi visais žaidėjais.“

Šia pergale „Bayern“ pradėjo D grupės dvikovas, kuriose reikės dar susitikti su „Manchester City“ ir Pilzeno „Viktoria“ komandomis. Miuncheno klubo sirgalius ši pergalė itin pradžiugino – juk jų dievaičių tikslas – tapti pirmąja komanda, kuriai pavyko apginti Čempionų lygos trofėjų.

„Pirmasis mačas po triumfo niekada nebūna lengvas. Daug žmonių mano, kad tai lengva, tačiau tikrai taip nėra, - sakė J.Guardiola, kuriam su „Bayern“ dar reikia laimėti Vokietijos čempionatą ir taurę. - Esu labai patenkintas parodytu žaidimu. Ypač pirmuoju kėliniu, kuris buvo malonus akiai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.