Po „Borussia“ pralaimėjimo - išvaryto trenerio J.Kloppo atsiprašymai

Dortmundo „Borussia“ treneris Jurgenas Kloppas atsiprašė, kad apšaukė ketvirtąjį teisėją trečiadienio Čempionų lygos rungtynėse. Emocijų nesuvaldęs J.Kloppas 30 minutę piktai išsakė arbitrui savo nuomonę ir už tai didžiąją dalį rungtynių buvo priverstas stebėti per stadiono TV ekraną. Stebėti treneriui buvo skaudu – juk jo auklėtiniai – vicečempionai - „Napoli“ ekipai pralaimėjo 1:2.

J.Kloppo pykčio proveržis – ne pirmasis. Treneris jau yra žinomas dėl savo emocionalaus charakterio.<br>AP archyvo nuotr.
J.Kloppo pykčio proveržis – ne pirmasis. Treneris jau yra žinomas dėl savo emocionalaus charakterio.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Sep 19, 2013, 1:19 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:05 AM

46 metų strategą įsiutino tai, kad ketvirtasis teisėjas neleido anksčiau į aikštę įžengti gynėjui Nevenui Subotičiui, kuris už linijos atsidūrė patyrės nedidelę traumą. Būtent tuo metu „Napoli“ įmušė įvartį.

„Iškart po rungtynių atsiprašiau komandos, arbitro ir kitų teisėjų, - sakė J.Kloppas. - Turiu priimti savo veiksmų pasekmes. Elgiausi kaip klounas. Tai buvo kvaila.“

J.Kloppo pykčio proveržis – ne pirmasis. Treneris jau yra žinomas dėl savo emocionalaus charakterio. Vokietijoje jam ne kartą yra tekę pasitraukti nuo suolelio ir lipti į tribūnas.

„Neparodžiau savo gražiausio veido. Pasakiau sau, kad nebenoriu savęs tokio matyti ir tikrai tai galiu padaryti. Tas elgesys – mano klaida“, - apgailestavo treneris.

„Borussia“ komandai antrąjį kėlinį teko pradėti dešimtyje, nes pirmajame raudoną kortelę gavo vartininkas Romanas Weidenfelleris, iš aikštės išvarytas, nes sužaidė ranka už baudos aikštelės ribų. Dėl šio epizodo kaltę taip pat prisiėmė J.Kloppas.

„Nesugebėjau nuraminti žaidėjų ir pasirūpinti, kad komandoje būtų mažiau streso. Jeigu būčiau tai padaręs, nebūtų ir tos raudonos kortelės“, - teigė J.Kloppas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.