J.Mourinho: „Krizė? Gal Sirijoje? Nes „Chelsea“ klube jos nėra“

Po keturių mačų, per kuriuos nebuvo pasiektos pergalės, ir netikėto pralaimėjo Čempionų lygoje „Basel“ ekipai, Londono „Chelsea“ strategas Jose Mourinho sulaukė kritikos. Tačiau strategas penktadienį atmetė kritiką ir patikino, kad dirba, jog pakeistų savo ekipos žaidimą.

J.Mourinho atmeta kritiką.<br>AP archyvo nuotr.
J.Mourinho atmeta kritiką.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Sep 21, 2013, 11:04 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:13 PM

Kol kas „Chelsea“ rezultatai nepateisina lūkesčių, atsiradusių tuomet, kai klubas pranešė apie J.Mourinho sugrįžimą į „Stamford Bridge“ tvirtovę.

„Nemėgstu tokio žaidimo, kokį „Chelsea“ rodė pastaruosius keletą metų. Klubui tai taip pat nepatinka. Norime tai pakeisti. Norime žaisti kitokiu stiliumi, nes turime tam pajėgių futbolininkų, - sakė J.Mourinho. - Krizė? Kokia krizė? Sirijoje? Aš nematau klube krizės. Yra tik du blogi rezultatai.“

Netikėtas „Chelsea“ pralaimėjimas šveicarams Čempionų lygoje – tik paskutinis prastas rezultatas. Prieš tai „Chelsea“ Anglijos čempionate turėjo pripažinti „Everton“ pranašumą, o dar anksčiau Supertaurės finale po baudinių serijos pralaimėjo Miuncheno „Bayern“ ekipai. Sirgaliai nepatenkinti ir lygiosiomis su „Manchester United“.

„Chelsea“ sirgaliai nerimsta, nes trenerio istorija klube anksčiau buvo sėkmingesnė. Per 2004-2007 metus J.Mourinho laimėjo penkis trofėjus. Tarp jų – du „Premier“ lygos titulai ir Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurė.

„Praeitis – tai istorija. Visada sakiau, kad čia jaučiuosi taip, lyg pirmą kartą atvykęs. Nenoriu, kad mane kas nors saugotų dėl praeities darbų. Juk tai dabar nieko nereiškia“, - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.