F.Melo Stambule išprovokavo riaušes ir sirgalių įsiveržimą į aikštę

Sekmadienį Stambule virė aistros. Vietos „Galatasaray“ ir „Bešiktaš“ klubų akistatą nutraukė sirgalių įsiveržimas į aikštę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 11:09 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:10 PM

Jį išprovokavo „Galatasaray“ brazilas Felipe Melo. Futbolininkas trečią pridėto laiko minutę šiurkščiai prasižengė prieš „Bešiktaš“ žaidėją ir gavo raudoną kortelę. Tuo metu „Galatasaray“ pirmavo 2:1.

Saugas susistumdė su varžovais, tačiau muštynių pavyko išvengti. Vis dėlto šiurkštus F.Melo žaidimas ir jo aistros įsiutino „Bešiktaš“ gerbėjus. Šie bandė patekti į aikštę ir susirėmė su policija.

Tuo metu F.Melo išeidamas iš aikštės spėjo dar labiau supykdyti priešininkų gerbėjus. Futbolininkas nusimovęs marškinėlius juos iškėlęs demonstravo „Bešiktaš“ stadiono žiūrovams. Šie, žinoma, buvo labai nepatenkinti ir apmėtė saugą daiktais.

Netrukus situacija tribūnose tapo nevaldoma. Teisėjai nutraukė mačą ir futbolininkai išsiskirstė į rūbines.

Aikštėje ėmė šeimininkauti „Bešiktaš“ gerbėjai, kurių į susitikimą susirinko 68 tūkstančiai. Policija piktus sirgalius bandė suvaldyti dujiniais šautuvais.

Per keturis mačus „Bešiktaš“ Turkijos čempionate buvo iškovojęs visus 12 taškų ir vis dar yra pirmoje vietoje. Tuo metu „Galatasaray“ buksuoja ir su 6 taškais žengia tik dešimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.