A.Pirlo gali išvykti į Angliją arba Ispaniją

Andrea Pirlo savo karjerą gali baigti Anglijoje. Italijos rinktinės saugas atskleidė, kad jo derybos su „Juventus“ dėl kontrakto pratęsimo stringa. Nors po to, kai prieš porą metų iš „AC Milan“ atvyko į Turiną, 34 metų žaidimo organizatorius pademonstravo puikų futbolą, jam gali tekti atsisveikinti su ekipa.

A.Pirlo laisvuoju agentu taps sezono pabaigoje, tačiau manoma, kad „Juventus“ futbolininką išleistų į kitą klubą jau sausį, jeigu nenuspręs jam pasiūlyti pratęsti kontrakto.<br>AP archyvo nuotr.
A.Pirlo laisvuoju agentu taps sezono pabaigoje, tačiau manoma, kad „Juventus“ futbolininką išleistų į kitą klubą jau sausį, jeigu nenuspręs jam pasiūlyti pratęsti kontrakto.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2013, 4:55 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:45 PM

„Juventus“ treneris Antonio Conte nėra nusprendęs, ar jam dar reikės šio futbolininko paslaugų, todėl tris mėnesius A.Pirlo bus stebimas itin atidžiai.

Jeigu „Juventus“ komandoje jam vietos nebeliks, manoma, kad A.Pirlo pirmą kartą išvyks rungtyniauti į užsienį. Greičiausiai tai bus Anglija arba Ispanija – trokštamiausios futbolininko šalys.

A.Pirlo laisvuoju agentu taps sezono pabaigoje, tačiau manoma, kad „Juventus“ futbolininką išleistų į kitą klubą jau sausį, jeigu nenuspręs jam pasiūlyti pratęsti kontrakto.

Dailymail.co.uk mano, kad A.Pirlo būtų puikus pasirinkimas „Manchester United“ komandai, kuriai daugiau patirties ir stabilesnio žaidimo saugų grandyje reikėtų. Tarp variantų – ir Londono „Chelsea“ klubas, kuris dar italui žaidžiant „AC Milan“ klube vos neįsigijo saugo. Neatmestini ir Londono „Arsenal“ bei „Tottenham Hotspur“ klubai.

Ispanijoje vienas realiausių variantų būtų Madrido „Real“. Tai galima pagrįsti puikiais A.Pirlo santykiais su Carlo Ancelotti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.