L.Messi žurnalistus apkaltino melu

Lionelis Messi neištvėrė. „Barcelona“ komandos lyderis pasipiktino žiniasklaida ir pareiškė, kad neketina susitaikyti su jos melu. Futbolininką papiktino Ispanijos žurnalistų pastebėjimai po antradienio „Primera“ čempionato rungtynių, rašo espnfc.com.

L.Messi neištvėrė ir žurnalistus apkaltino melu.<br>AP nuotr.
L.Messi neištvėrė ir žurnalistus apkaltino melu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 11:35 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:15 PM

„Barcelona“ komanda 4:1 nugalėjo „Real Sociedad“ komandą, tačiau žiniasklaidai dar prieš nuaidint finaliniam švilpukui užkliuvo faktas, kad katalonų treneris Gerardo Martino 81 minutę lyderį pasodino ant suolo. L.Messi per šias rungtynes įmušė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą, tačiau G.Martino tikino, kad keisti jį privalėjo.

„Jis niekada nenori būti keičiamas, tačiau mano tikslas juo pasirūpinti. Mums jo prireiks ir sezono pabaigoje“, - teigė G.Martino.

Ispanijos žiniasklaida iškart po to, kai argentinietis buvo pakeistas, paskelbė, kad 26 metų futbolininkas piktai ranka numojo, reaguodamas į G.Martino sprendimą. Tačiau L.Messi socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė, kad žurnalistai meluoja.

„Nepadariau jokio gesto, kai buvau pakeistas. Niekas nemėgsta, kai jį pakeičia, tačiau žaidėjai turi su tuo susitaikyti, jeigu toks sprendimas – komandos labui, - rašė L.Messi. - Tikrai neketinu priimti tam tikrų žiniasklaidos priemonių melo apie tai, kas nutiko.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.