D.de Gea progresą Anglijoje stabdė tinginystė ir meilė užkandžiams?

Buvęs „Manchester United“ vartininkų treneris pareiškė, kad dabartinis „Raudonųjų velnių“ vartų sargas numeris vienas – Davidas de Gea – tinginys. Ericas Steele tikina, kad į „Old Trafford“ stovyklą pakeisti legendinio Edwino van der Saro atvykęs D.de Gea nenoriai dalyvaudavo treniruotėse, ilgą laiką miegodavo ir valgydavo daugybę tako paplotėlių, rašo eurosport.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2013, 1:34 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:48 AM

Ispanas iš Madrido „Atletico“ į Angliją atvyko prieš porą metų. Vartininkas turėjo greitai pakeisti karjerą baigusį E.van der Sarą, tačiau jo prisitaikymas „Manchester United“ klube strigo.

„Jis baigdavo treniruotę ir iškart vykdavo namo. Kai pasakydavau, kad reikės ateiti popiet, jis klausdavo: „Kodėl?“ - sakė E.Steele, kuris „Manhcester United“ klubą paliko po to, kai serą Alexą Fergusoną pakeitė Davidas Moyesas.

„Jis turėjo gyvenimo būdo problemų. Per dieną jis miegodavo du ar tris kartus. Naktį valgydavo pagrindinį dienos patiekalą. Taip pat per dažnai valgydavo tako paplotėlius.

Kai D.de Gea atvyko, už jį buvo atsakingas būtent E.Steele, kurį ir stebino naujojo vartininko būdas. Tačiau ispanas buvo viešai apkaltintas ir tuo, kad ne itin noriai mokėsi anglų kalbos.

„Davidas yra tinginys, jeigu kalbėsime apie jo pasišventimą išmokti anglų kalbos. Todėl aš išmokau ispanų, - sakė E.Steele. - Sakiau, kad jam reikia tobulėti, kad jį visi stebi kasdien. Pirmajame sezone buvo momentų, kai jis netgi treniruodavosi prastai. Po treniruočių jam duodavome proteino gėrimų. Mes fiziškai jį versdavome juos gerti. Dažnai vesdavome į treniruoklių salę, kurios jis nekentė. Ispanijoje jie dažnai ten nesportuoja, bet mums reikėjo jį sutvirtinti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.