Futbolo legendos Pele anūkai per teismą reikalauja iš senelio alimentų

Du brazilų futbolo legendos Pele anūkai padavė į teismą savo senelį, reikalaudami iš jo alimentų. 13 ir 15 metų amžiaus berniukai nori pinigų sveikatos draudimui ir savo išsilavinimui, rašo laikraštis „Diario de Sao Paulo“. Kiekvienas vaikas reikalauja kas mėnesį skirti jiems po 4 600 eurų ir nežinomo dydžio kompensacijos, praneša agentūra AFP.

Pele iki šiol berniukams kas mėnesį skirdavo po 540 eurų.<br>AP nuotr. iš archyvo
Pele iki šiol berniukams kas mėnesį skirdavo po 540 eurų.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 11, 2013, 7:55 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:07 AM

Abu vaikai yra nesantuokinės Pele dukters, 2006-aisiais mirusios nuo vėžio, sūnūs. Buvusi futbolo žvaigždė „intelektualiai, moraliai ir finansiškai apleido“ abu anūkus, sakė vaikų advokatas. Pastarąjį kartą vaikai savo senelį matė 2011 metais.

Remiantis negalutiniu teismo sprendimu, Pele iki šiol berniukams kas mėnesį skirdavo po 540 eurų. Galutinė suma turėtų būti nustatyta lapkritį.

72 metų Pele, kuris su Brazilijos nacionaline rinktine triskart tapo pasaulio čempionu, savo nesantuokinę dukrą pripažino tik po ilgų teisminių ginčų ir tėvystės testo. Tačiau ir po to jis nenorėjo palaikyti ryšių su dukterimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.